12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra Giurgiu, dată afară din Liga Europa. "Facem apel! E inadmisibil așa...

Astra Giurgiu, dată afară din Liga Europa. “Facem apel! E inadmisibil așa ceva”

Comisia de Fond a Sistemului Naţional de Licenţiere, din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF), a respins cererea de acordare a licenţei pentru UEFA grupării Astra Giurgiu. Clubul din Liga I va face apel la această decizie.

Gruparea finanţată de Ioan Niculae nu a îndeplinit criteriul financiar, conform manualului de licenţiere, depunând actele prin care dovedea achitarea datoriilor după expirarea termenului, conform Mediafax.

Petre Buduru, președintele comitetului director al clubului, a declarat că va face apel, deoarece “este inadmisibil așa ceva”.

“E o tâmpenie ce au făcut cei de la comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sunt anti-românisme, cu domnul Duru în frunte. Am venit cu documente în completare. E vorba de răutate aici, nu de altceva. Nu ştiu cine câştigă? Noi facem eforturi financiare şi nu se iau în calcul documentele conform cărora ţi-ai îndeplinit obligaţiile financiare. Au spus că au fost aduse după termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30. Cine putea deshidea banca la ora 8 să-i mulţumească pe ei? Sigur că noi am plătit pe la ora 9 şi ceva. E inadmisibil ce modalitate au găsit. Au zis că trebuia să le aducem până pe data de 14, dar a fost Paştele pentru toată lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat. A fost vorba de răutate, nici nu înţeleg cine are de câştigat din aşa ceva”, a declarat Buduru.

Citește și Ultimii “mohicani” din Liga I. Doar două cluburi nu au schimbat antrenorii în acest sezon

Oficialul grupării giurgiuvene este optimist în ceea ce priveşte şansele de obţinere a licenţei la Comisa de Apel din cadrul Sistemului Naţional de Licenţiere. “Vom merge la apel, ce să facem. Nu e primul caz în care comisia pierde. Normal că avem şanse la apel. Sunt depuse în termen toate plăţile, totul e în regulă. Am făcut dovada plăţii la toate, numai că au fost depuse după data de 14, când au spus ei”, a adăugat Buduru.

AFC Astra Giurgiu este cel de-al doilea club, după CS Universitatea Craiova care nu primeşte dreptul de participare în ediţia viitoare a cupelor europene. Gruparea olteană nu a primit licenţa deoarece nu este afiliată de minimum trei ani ca membru al Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și Liga I etapa 27: ASA Târgu Mureș duce o luptă strânsă cu Steaua. Avancronică și programul meciurilor

Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Cum poți să consumi urzicile

Urzicile sunt la foarte mare căutare primăvara, iar asta mai ales datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă pentru sănătate și nu numai. Prin...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă