9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleAstra Giurgiu a fost învinsă de Steaua București, în Liga I. Meciul...

Astra Giurgiu a fost învinsă de Steaua București, în Liga I. Meciul s-a încheiat cu incidente între jucători

Steaua Bucureşti a învins Astra Giurgiu, scor 1-0, în Liga I. Incidente între jucători în finalul meciului

Echipa Astra Giurgiu a fost învinsă, duminică seara, de Steaua București, cu scorul de 1-0, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, care a avut loc pe Arena Naţională din Capitală, informează News.ro.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Boldrin, în minutul 45, cu un şut din lovitură liberă de pe partea dreaptă. Balonul a trecut prin tot careul, nu a fost atins de nimeni, şi a intrat în poartă la colţul lung.

În minutul 89, Junior Morais a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat de arbitrul Marius Avram pentru o intrare asupra lui Popa. Iniţial, Avram i-a arătat cartonaşul galben lui Nicoară dar a revenit şi i l-a acordat lui Junior Morais după intervenţia arbitrului de rezervă.

După eliminarea lui Junior Morais, jucătorii celor două echipe şi cei prezenţi pe băncile tehnice au intrat într-un conflict. În urma acestor incidente, Mihai Stoica şi un oficial al Astrei au fost trimişi în tribună.

Steaua Bucureşti: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Mitrea – Moke (De Amorim ’52), Bourceanu – Ad. Popa, Boldrin, Fl. Tănase (Ov. Popescu ’52) – Golubovici (Tudorie ’79). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Astra Giurgiu: Lung jr. – Săpunaru, Geraldo, Fabricio, Junior Morais – Seto, Lovin (Boudjemaa ’46) – Al. Ioniţă II, D. Niculae (Budescu ’58), Teixeira (Nicoară ’78) – Alibec. Antrenor: Cristian Petre.

Cartonaşe galbene: De Amorim ’72, Mitrea ’81, Tamaş ’90+6 / Geraldo ’13, Fabricio ’39, Junior Morais ’67, ’89, Budescu ’67.

Cartonaş roşu: Junior Morais ’89

Arbitri: Marius Avram (central) – Vasile Marinescu, Mircea Orbuleţ (asistenţi) – Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Dan Berbecaru, Marcel Vasile.

Cele mai citite

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Ghidul complet pentru utilizarea responsabilă a camerelor spion

În contextul modern al tehnologiei, camerele spion au devenit un instrument util pentru supravegherea discretă și asigurarea securității personale și a proprietății. Este esențial...

Aerisirea în baie și reguli generale pentru a funcționa optim

Umiditatea excesivă din baie poate dăuna atmosferei generale, dar și nivelului de confort resimțit. Așadar, aerisirea corespunzătoare este obligatorie - atât pentru a asigura...
Ultima oră
Pe aceeași temă