15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleLIVE TEXT: Astra Giurgiu vs. Steaua București FINAL: 2-0. Astra Giurgiu...

LIVE TEXT: Astra Giurgiu vs. Steaua București FINAL: 2-0. Astra Giurgiu aproape de primul titlu de campioană din istoria clubului

ASTRA GIURGIU și FC STEAUA au jucat sâmbătă seară, la Giurgiu, cel mai important meci al sezonului o partidă care poate decide în mare măsură noua campioană a fotbalului românesc. În acest moment distanța în clasament este de 6 puncte avantaj pentru trupa lui Marius Șumudică. 

Astra şi Steaua s-au confruntat sâmbătă seară la Giurgiu pentru a 26-a oară în Liga 1 Orange, palmaresul precedentelor dueluri fiind favorabil grupării bucureştene, care s-a impus de 11 ori, în timp ce actualii giurgiuveni şi-au trecut în cont opt succese plus cel de sâmbătă seară.

 Doar două victorii a reuşit Steaua pe terenul Astrei în campionat (1-0 pe 22.09.2002; 4-3 pe 28.07.2012 – niciuna la Giurgiu), în rest are patru remize şi șase înfrângeri. La Giurgiu sâmbătă s-au întâlnit cele mai bine cotate echipe de către site-ul de specialitate www.transfermarkt.de (cote la începutul lunii aprilie):

Steaua – 28,75 mil euro;

Astra – 19,9 mil euro.

……………………………………………………………………………………………………………….

 FINAL DE MECI: ASTRA – STEAUA 2-0!!!

min 90+1 Contraatac al gazdelor, Alibec a primit o pasă cam la 30 de metri de poarta adversă, dar s-a grăbit și a șutat de la distanță pe lângă poartă.

min 88 ULTIMA SCHIMBARE ASTRA. A ieșit Boudjemaa, a intrat NICULAE

min 85 OCAZIE ASTRA! Alibec a trecut în viteză printre Momcilovic și Toșca, a rămas singur cu Niță, dar acesta a respins extraordinar cu brațul stâng.

min 85 Alibec a încercat o finalizare cu exteriorul, mingea a ajuns la Boudjemaa, care a tras pe lângă

min 81 A DOUA SCHIMBARE ASTRA. A ieșit Boldrin, a intrat FLOREA

min 80 GOL ANULAT STEAUA! Marica a marcat, cu o reluare din doi metri, după o centrare a lui Hamroun, dar de la margine s-a semnalizat ofsaid! Din reluările tv s-a văzut că a fost gol valabil

min 77 GOOOOOL ASTRA: 2-0, ALIBEC. ”Decarul” giurgiuvenilor a marcat din penalty, cu toată opoziția lui Niță, care a fost aproape să respingă

min 76 PENALTY ASTRA! VARELA  a comis un nou fault, de data aceasta la Teixeira și Balaj a dictat lovitura de la 11 metri. Pasă superbă a lui Alibec

min 71 Alibec a primit o pasă între Momcilovic și Toșca, primul a respins, mingea a ajuns la Seto, care după ce a preluat a șutat, dar mult peste poartă

min 70 ULTIMA SCHIMBARE STEAUA! A ieșit Adi Popa, a intrat BAWAB

min 69 RICARDO ALVES A FOST ELIMINAT DEȘI SE AFLA PE BANCĂ!

min 67 PRIMA SCHIMBARE ASTRA. A ieșit De Amorim, a intrat TEIXEIRA

min 64 BARĂ STEAUA! Hamroun a șutat de pe stânga în forță, pe colțul scurt și mingea a lovit bara din dreapta porții, după care a ieșit în aut. Efect incredibil al balonului.

min 60 OCAZIE STEAUA! Hamroun a reluat cu capul, chiar pe direcția portarului Astrei, de lângă Queiros, dar Lung jr a prins cu picioarele.

min 49 OCAZIE ASTRA! Alibec a primit o pasă de la Queiros, după care a șutat puternic din afara careului, pe colțul scurt, dar Niță a plonjat foarte bine și a respins în corner.

min 47 Stanciu l-a deschis foarte bine pe Momcilovic în atac, acesta a centrat în careu acolo unde se aflau Lung și Oros. Ultimul a fost ușor accidentat de portar, dar nu sunt probleme.

min 46 A început repriza a doua

min 46 A DOUA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Tamaș, a intrat ENACHE

min 46 PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A ieșit Bourceanu, a intrat MARICA
 

PAUZA: 1-0 ASTRA-STEAUA

min 45: GOOOOOL ASTRA: 1-0, GĂMAN. Fundașul central al giurgiuvenilor l-a făcut din fentă pe Niță și a deschis scorul. A trimis în dreapta portarului.

min 44: fault în careul Stelei unde Niță greșește iar Cristi Balaj acordă lovitură de la 11 m pentru Astra Giurgiu

min 43: Chipciu a interceptat din fața lui Morais, mingea a ajuns la Popa, care a tras, dar Lung a respins în față

min 43: Alibec a reluat cu capul, din zona punctului de la 11 metri, dar Niță a prins.

min 34: OCAZIE STEAUA! Tamaș a centrat foarte bine de pe dreapta iar Chipciu, de la 11 metri, a reluat din prima, dar plonjonul lui Lung jr a fost pe măsură și mingea a ieșit în corner.

min 31: Chipciu a fost foarte bine lansat în careu, a protejat, după care a fost elegant deposedat, astfel că ocazia oaspeților s-a stins rapid.

min 30: Jucătorii de pe ambele bănci de rezerve au probleme cu țânțarii uriași de la Giurgiu

min 27: ALIBEC A RISCAT ELIMINAREA! Atacantul giurgiuvenilor n-a mai ajuns la o minge, care era protejată de Toșca și care urma să fie prinsă de Niță, așa că l-a împins pe fundașul roș-albaștrilor, care a căzut peste portar. Niță a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tamaș și cei de pe bancă au cerut eliminarea vârfului gazdelor, care mai avea un cartonaș galben.

min 20: OCAZIE STEAUA! Acțiune de atac a roș-albaștrilor, prin Chipciu, Seto a deviat, balonul a ajuns la Pintilii, care a șutat în forță din afara careului iar mingea a trecut la o palmă de transversală.

min 18: Boudjemaa a centrat de pe dreapta, dar mingea a ajuns la Bourceanu care i-a trimis elegant cu pieptul lui Niță.

min 17: galben pentru ALIBEC acesta i-a aplicat un cot în gât lui Varela. Apoi l-a lovit, după ce a căzut, cu piciorul pe Toșca

min 15: Adi Popa a șutat de la distanță, imediat cum a intrat în careu, lateral dreapta, dar șutul telefonat nu i-a pus probleme lui Lung jr.

min 11: Jucătorii Astrei fac presing avansat tocmai pentru ca cei doi mijlocași centrali ai Stelei să nu poată începe construcția. 

min 9: Oros a reluat din voleu, din prima, după un corner de pe stânga al lui Boldrin, din interiorul careului, dar a trimis mult peste transversală.

min 7EMOȚII ÎN CAREUL STELEI! Alibec i-a luat fața lui Varela cu un umăr de efect, apoi a scăpat singur spre poartă, a trecut de Toșca, dar a alunecat singur, mingea a intrat în careu iar Niță a ieșit la timp și a blocat în fața lui De Amorim.

min 4: Steliștii au replicat, au încercat un atac pe benzi, mingea a ajuns la Hamroun, acesta a intrat în careu, dar n-a mai apucat să centreze, pentru că mingea a ieșit în aut de poartă.
min 2: steliștii au avut lovitura de începere, dar jucătorii Astrei au făcut presing foarte avansat încă de atunci. Niță a primit o pasă, l-a driblat riscant pe Alibec, apoi a fost presat de Boudjemaa, dar până la urmă mingea a ieșit în aut de poartă. Niță l-a certat pe Momcilovic pentru că nu i-a deschis unghiul.

UPDATE: a început marele meci ASTRA -STEAUA

Astra Giurgiu:  Lung – Queiros, Găman, Oros, Junior Morais – Lovin, Seto – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec

Steaua București: Niţă – Tamaş, Varela, Toşca, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – A. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu

Arbitrul partidei Cristi Balaj din Baia Mare se pregătește să fluiere startul celei mai importante întâlniri din acest campionat în lupta pentru titlul de campioană

Din cauza prețurilor piperate la bilete( cel mai ieftin tichet fiind 50 de RON ) în tribune NU vor fi mai mult de 3500 de oameni

Echipele eu ieșit la încălzire pe gazonul arenei din Giurgiu

Urmăriți pe românialibera.ro meciul Astra Giurgiu-Steaua București, în format LIVE TEXT, de la 20.30. 

Cele mai citite

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă