21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAstra vrea să îşi măsoare forţele cu cele mai tari echipe din...

Astra vrea să îşi măsoare forţele cu cele mai tari echipe din Liga Europa

Astra Giurgiu a prins curaj după ce a emilinat Olympique Lyon din play-off şi s-a calificat în grupele LIgii Europa. Daniel Isăilă, antrenorul Astrei, a spus că îşi doreşte cei mai puternici adversari în această fază a competiţiei.

"Parcă a fost o copie la indigo a meciului din tur. Am intrat puţin timoraţi, poate că presiunea a fost foarte mare, pe undeva normală lipsa noastră de experienţă. Tensiunea a fost extraordinară, dar important e că totul e bine când se termină cu bine. Îmi doresc cei mai frumoşi adversari, echipele cele mai puternice pentru că aşa ne simţim cu adevărat fotbalişti. Jucând cu astfel de adversari capeţi experienţă şi entuziasm", a spus Isăilă,  pentru Digi Sport.

Daniel Isăilă a afirmat că este mândru de jucătorii săi care au luptat până la final pentru obţinerea calificării. "Cred că a fost cea mai lungă zi din viaţa mea, începând de astăzi dimineaţă până la finalul ultimului fluier. Sunt fericit, sunt extrem de mândru de aceşti băieţi. Am crezut şi cred în continuare că putem face lucruri extraordinare. Îi felicit din toată inima. Am luptat, am suferit, am avut şi şansă, am avut şi neşansă, dar important e că ne-am calificat", a completat Isăilă.

Portarul echipei Astra Giurgiu, Silviu Lung junior, a declarat, joi, la finalul partidei cu Olympique Lyon, contând pentru play-off-ul Ligii Europa, că jucătorii pregătiţi de Daniel Isăilă au evoluat inteligent şi de aceea au acces în premieră în faza grupelor.

"A fost presiune pe noi. Ne bucurăm că am stat bine în teren, că am dovedit încă o dată ce grup unit suntem, ce grup frumos suntem şi cred că această calificare se datorează acestui grup minunat. Am fost inteligenţi, am respectat indicaţiile antrenorului şi ne-am calificat. A fost un meci cu totul special. Cred că a fost cel mai greu, pentru că jucăm în premieră în grupele Ligii Europa, unde fiecare jucător îşi doreşte să joace. Per total Astra a meritat calificarea. Vom încerca să ne bucurăm de fiecare meci jucat în Liga Europa şi să încercăm să obţinem maximum", a spus Lung junior, la Digi Sport.

Fundaşul Ben Youssef a afirmat că meciul cu Olympique Lyon a fost unul special, având în vedere că el este din Marsilia. "E bine să joci împotriva echipelor franţuzeşti, iar după ce câştigi e cu atât mai bine. Eu sunt din Marsilia, iar când câştigăm împotriva unei echipe mari, bucuria e cu atât mai mare. Nu am jucat cu presiune, pentru mine toate meciurile sunt la fel", a completat Youssef, potrivit Mediafax.

Preşedintele clubului Olympique Lyon, Jean-Michel Aulas, a declarat joi seară, după eliminarea din Liga Europa, că există dezamăgire, dar jucătorii grupării franceze au făcut un meci mare cu Astra Giurgiu, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei, informează olweb.fr.

"Există dezamăgire, dar este ponderată de calitatea arătată. Am fost în linia a ceea ce ne doream să facem în această seară. Din nefericire am ratat trei sau patru ocazii în repriza a doua. Însă am făcut un meci mare. Jucătorii au făcut totul. Regretăm meciul tur, este o dezamăgire, dar trebuie să trecem peste asta", a spus Aulas.

 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă