11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleAtacantul pe care Becali cerea 20 milioane euro a ajuns în Serie...

Atacantul pe care Becali cerea 20 milioane euro a ajuns în Serie C, la o echipă deținută de patronul lui Lazio

Atacantul Andrei Cristea, care a evoluat ultima dată la FK Qabala din Azerbaidjan, a fost transferat de o echipă din Serie C cu pretenții la promovare în a doua ligă italiană. US Salernitana ocupă locul al doilea în campionat.

"Vreau să le mulţumesc lui Claudio Lotito şi Marco Mezzaroma pentru că mi-au dat posibilitatea să îmbrac acest tricou. Sunt extrem de fericit să pot juca pentru Salernitana. Am văzut meciul din week-end şi am putut admira extraordinara galerie. Este un oraş magnific care merită să aibă o echipă în Serie B. Voi începe imediat pregătirea pentru a fi la dispoziţia antrenorului", a declarat Cristea, potrivit site-ului oficial al clubului.

US Salernitana, deținut de același patron al lui Lazio Roma (Serie A), Claudio Lotito, se află pe locul secund în seria C a ligii a treia, cu 51 de puncte, la două puncte în urma liderului Benevento. Doar ocupanta primului loc din fiecare serie va promova direct în Serie B. 

Cu toate că Lazio poate oricând transfera jucători de la această echipă, este greu de crezut că atacantul, în vârstă de 30 de ani, pe care Becali cerea 20 milioane euro când acesta evolua în Ghencea, ar mai putea face pasul pe prima scenă a fotbalului italian.

Andrei Cristea a evoluat în cariera sa la echipele FCM Bacău, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Politehnica Iaşi, Dinamo Bucureşti, Karlsruhe SC, FC Braşov şi FK Qabala.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă