15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAtletico Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după 1-0 cu Real

Atletico Madrid a câștigat Supercupa Spaniei, după 1-0 cu Real

Atletico Madrid a cucerit Supercupa Spaniei, după ce a învins-o pe marea rivală din oraș, Real, cu scorul de 1-0, pe teren propriu. În meciul tur cele două formații au remizat, pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 1-1. Este pentru a doua oară în istorie când Atletico reușește să câștige acest trofeu.

Atletico a obținut prima victorie într-un derby cu Real Madrid, pe teren propriu, începând din 1999. Golul victorie, care le-a adus elevilor lui Diego Simeone primul trofeu al acestui sezon, a fost marcat de Mario Madzukici (minutul 2), transferat de spanioli, în această vară, de la Bayern Munchen.

În meciul tur, disputat pe 19 august, golurile au fost marcate de Raul Garcia (Atletico) și de James Rodriguez (Real Madrid), ultimul transferat în această vară de la AS Monaco. Real a evoluat în această competiție din poziția de câștigătoare a Cupei Spaniei în 2013, iar Atletico, din postura de campioană a Spaniei, tot în sezonul trecut.

Real Madrid nu a avut răspuns la ofensiva lansată de alb-roșii, galacticii având parte de mai multe ratări pe parcursul meciului. Nici măcar introducerea lui Cristiano Ronaldo pe teren nu a mai putut schimba soarta meciului.

Galacticii au început cu stângul sezonul, în Spania, prin înfrângerea în fața rivalilor din oraș. Real avea ca obiectiv câștigarea celui de-al doilea trofeu al sezonului, după ce s-a impus în Supercupa Europei, scor 2-0 cu Valencia. 

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Un fost jucător al Realului ar putea deveni antrenorul celor de la Bayern Munchen

Potrivit unui raport vineri al DPA, există mari șanse ca Zinedine Zidane să semneze cu Bayern Munchen pentru a prelua conducerea echipei începând din...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă