15 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăLifestyleAtletico Madrid a umilit campioana Europei. Real Madrid, spulberată cu 4-0 de...

Atletico Madrid a umilit campioana Europei. Real Madrid, spulberată cu 4-0 de elevii lui Simeone!

O surpriză de proporții a avut loc în etapa a XXII-a a campionatului spaniol, după ce Atletico Madrid a spulberat-o pe marea sa rivală, Real Madrid, cu scorul de 4-0. Ancelotti a fost lăsat fără reacție de către Cholo Simeone.

Atletico a avut o prestație impresionantă pe Vicente Calderon, în fața propriilor suporteri, reușind să înregistreze o victorie zdrobitoare în fața echipei de sute de milioane de euro a lui Ancelotti. 

Drama pentru Ronaldo și compania a început încă din prima repriză, Tiago Mendes '14 și Saul Niguez '18 au făcut în scurt timp de la debutul partidei 2-0. Execuția a continuat și în partea a doua când Griezmann '67 şi Mandzukici '89 au dus scorul la 4-0. Aceasta a fost una dintre cele dure înfrângeri suferite de Real, în istoria sa, în fața lui Atletico.

Totuși victoria a avut costul ei pentru echipa lui Simeone. Saul, unul dintre marcatori, dar și Koke, unul dintre cei mai talentați jucători spanioli ai noului val, s-au accidentat și vor sta o perioadă departe de teren. Ghinionul face ca Saul să-l fi înlocuit pe Koke, după care a fost și el accidentat, în munutul 72, când a fost schimbat cu Raul Garcia.

Un alt elev al lui Cholo, Diego Godín, a suferit o fractură la nas în prima repriză, însă la el accidentarea nu este una de durată și va scăpa fără operație.

După meciul din etapa a XXII-a a campionatului Spaniei, Atletico rămâne pe locul al treilea, însă le-a facilitat celor de la Barcelona a apropiere, în clasament, de către liderul Real Madrid. Catalanii vor juca la Bilbao, iar dacă vor învinge vor ajunge la doar un punct distanță de galactici. Real nu a mai câștigat în fața rivalei din oraș de șase meciuri.

Lupta la titlu Primera Division, după etapa curentă: Real Madrid (54 pct., +48 golav.), Barcelona (50, +46), Atletico Madrid (50, +27).

 

Cele mai citite

CSA Steaua, campioană naţională la polo feminin

CSA Steaua Bucureşti a câştigat din punct de vedere matematic al şaptelea său titlu de campioană naţională la polo pe apă feminin, după ce...

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă