5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleFC Barcelona - Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic în meciul sezonului...

FC Barcelona – Bayern Munchen: Cel mai curajos pronostic în meciul sezonului din Liga Campionilor

FC Barcelona și Bayern Munchen se întâlnesc, miercuri, de la ora 21.45, în cel mai așteptat meci al sezonului în Liga Campionilor. Prima manșă a semifinalelor va dezlănțui fotbalul total pe Camp Nou, iar o diferență mai mare de două goluri nu este exclusă.

Cele mai în formă echipe ale momentului din Europa, se vor confrunta în meciul pe care fanii și-l doreau a fi ultimul act al acestui sezon de Liga Campionilor. Duelul dintre Guardiola și fosta sa echipă, mai ales după ce catalanii au trecut peste două sezoane mai puțin reușite, rămâne mereu unul palpitant pentru iubitorii fotbalului.

Citește rezumatul meciului: FC Barcelona – Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou într-o seară magică

FC Barcelona

Echipa lui Luis Enrique se află în pole-position în campionatul Spaniei, la 2 puncte avans față de Real Madrid, cu doar 3 etape înainte de finalul sezonului. Catalanii, cu tridentul Messi – Suarez – Neymar la cote maxime, nu au mai primit gol de 6 meciuri, de la acel 3-1 cu PSG, din sferturile Ligii Campionilor. Concludente, în ceea ce privește forma Barcelonei, sunt ultimele două rezultate, 6-0 (Getafe) și 8-0 (Cordoba), în doar 5 zile, în Primera Division. În plus, Barca este încă în cursă și pentru Cupa Spaniei, urmând să dispute finala, contra Atletico Bilbao, pe 30 mai.

Catalanii probabil că nu vor uita niciodată înfrângerea istorică, suferită în fața lui Bayern, scor general 0-7, în semifinalele Ligii, ediția 2012/2013, astfel că este greu de crezut că vor mai putea fi surprinși de echipa germană.

Bayern Munchen

Pepp Guardiola are marele avantaj de a fi lucrat cu ambele echipe, acesta fiind principalul atu al nemților în acest duel. Campioană a Germaniei înainte de finalul sezonului și eliminată din Cupă de către Borussia Dortmund, Bayern se poate concentra doar pe duelul cu Barcelona. Poate singura performanță remarcabilă a echipei, din ultima perioadă, rămâne returul din sferturile Ligii, cu FC Porto, în care a învins cu 6-1, după o înfrângere de 1-3, în tur.

Bayern are însă mari probleme cu lotul înaintea meciul cu Barcelona. Dacă la catalani primul 11 va fi intact, nemții nu se vor putea baza pe Ribery, Robben și posibil nici pe Lewandowski. Cu aceste dificultăți, dar mai ales cu presiunea uriașă pusă pe umerii săi, mai ales după ratarea Cupei, Guardiola va trebui să găsească soluții pentru acest meci. 

Cotele la pariuri, cel mai curajos scor

Pentru Barcelona meciul tur, de miercuri seară, ar putea fi totul în acest duel, în condițiile în care, pentru returul din Germania, nemții și-ar putea întări lotul. 

Cotele la pariuri arată un duel foarte dezechilibrat, asta deorece playmaykerii Ribery și Robben vor absenta de la Bayern: 1.75 (victorie Barca), 4.00 (egal), 5.00 (Bayern). Scorul cel mai curajos și cu șanse mari de realizare, pe care s-a pariat foarte mult la casele de pariuri, este un 2-0 pentru Barcelona, în timp ce un 2-1 sau un 1-1 este considerat un rezultat mai sigur.

Meci diferit față de Juventus – Real Madrid

Duelul dintre Barcelona și Bayern va fi unul complet diferit față de ceea ce s-a jucat pe Juventus Stadium, marți, când italienii au câștigat cu 2-1 confruntarea cu actuala campioană a Europei. Juventus, la fel ca și Bayern, campioană pe plan intern înainte de finalul sezonului, a avut în fața un adversar mult mai afectat de propriile frustrări (ratarea sezonului în proporție de 90% și a Cupei). Barcelona, cu toate că rămâne concentrată pe lupta internă pentru a-și asigura titlul, se află în poziția de a nu fi eliminată din niciuna dintre cele trei mari competiții: campionat, cupă, Liga Campionilor. Această luptă îi va motiva și mai mult pe elevii lui Enrique să realizeze tripla.

Bayern nu va putea alinia cel mai periculos 11 al său, însă o astfel de echipă nu trebuie niciodată subestimată de Barcelona. Până acum, cele două cluburi s-au întâlnit de 8 ori în ultimii 20 de ani, în cupele europene, iar rezultatul este catastrofal pentru iberici: 1-5 (victorii), 2 egaluri, 9-15 (golaveraj).

Citește și Liga Campionilor: Juventus câștigă prima manșă cu Real Madrid

 

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă