20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăLifestyleBarcelona a rezolvat problema antrenorului. Cine va antrena pe Camp Nou

Barcelona a rezolvat problema antrenorului. Cine va antrena pe Camp Nou

FC Barcelona a scăpat de una dintre marile probleme de final de campionat, stabilirea antrenorului pentru următorul sezon. Catalanii au ajuns la un acord cu Luis Enrique pentru ca acesta să continuie până în 2017 pe Camp Nou.

Contractul lui Enrique expira în vara anului viitor, iar tehnicianul nu doar că a decis nu îl rezilieze, dar l-a prelungit cu încă un an. Cu toate că detaliile contractului nu au fost făcute oficiale, el va câștiga cel mai probabil peste 4 milioane euro anual.

Enrique a reușit să-l depășească pe Guardiola, în ceea ce privește performanțele dintr-un sezon, asta după ce Barcelona a avut o revenire istorică începând cu returul, după un tur compromis. Deși în luna noiembrie a anului trecut problemele se țineau lanț la catalani, în principal din cauza relației conflictuale dintre Messi și Enrique, lucrurile s-au schimbat radical în bine, din retur, o dată cu împăcarea celor doi. 

Barcelona a câștigat campionatul, Cupa Spaniei și Liga Campionilor, având totodată un procentaj record al reușitelor în istoria sa din La Liga.

Alte vești bune pentru catalani sunt transferul lui Aleix Vidal, de la Sevilla, un jucător de mare perspectivă, dar și prelungirea contractului lui Dani Alves.

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...
Ultima oră
Pe aceeași temă