11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleBayern Munchen va avea un stadion de 75.000 de locuri

Bayern Munchen va avea un stadion de 75.000 de locuri

Stadionul pe care evoluează Bayern Munchen va avea o capacitate maximă de 75.000 de locuri, începând din returul campionatului. Allianz Arena va putea primi mai mulți suporteri, atât în meciurile interne, cât și în cele din Liga Campionilor.

Capacitatea Allianz Arena va crește, de la 68.000 de locuri în prezent, la 75.000 pentru meciurile din campionatul intern, respectiv pentru celelalte competiții din Germania. Totuși, la meciurile din Liga Campionilor capacitatea maximă va fi de doar 70.000 locuri, având în vedere rigorile forului european.

Lucrările ar trebui să fie încheiate până la reluarea meciurilor din Bundesliga, la data de 31 ianuarie, mai ales că nu va fi vorba de transformări substanțiale, conform site-ului oficial al clubului german. 

Creșterea locurilor va fi posibilă prin prin unele modificări ale unor rânduri de la peluze, în condițiile în care în aceste sectoare pot fi folosite și bănci, în loc de scaune.

"Suntem extrem de încântaţi că putem da posibilitatea mai multor suporteri să asiste la meciuri", a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge. Oficialii lui Bayern au declarat în repetate rânduri că echipa are nevoie de un stadion mai mare, având în vedere cererea de bilete, în creștere.

Până în prezent, la meciurile din Liga Campionilor puteau asista 68.000 de persoane. În ultimele două sezoane, Bayern Munchen a disputat toate partidele de pe teren propriu cu casa închisă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă