15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleBecali: "Aveam o intuiție că o să ne calificăm. Nu știu cum...

Becali: “Aveam o intuiție că o să ne calificăm. Nu știu cum am luat golurile alea”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a spus că era sigur că Steaua se va califica în turul al treilea al Ligii Campionilor după dubla cu Trencin, pe care campioana României a câștigat-o cu scorul de 4-3, cu o victorie și o înfrângere.

“Aveam o intuiţie că o să ne calificăm, deşi nu îmi explic cum am luat golurile alea. E urât meciul fără spectatori. Extraordinar de frumos a fost meciul, e calificare. Eu zic că Steaua are cea mai bună echipă de după ’89. A fost extraordinară toată echipa, pentru că ne-am calificat”, a spus Becali, potrivit Mediafax.

Citește și Steaua, calificată în turul al treilea al Ligii Campionilor după un meci de COȘMAR cu Trencin. Urmează Partizan

Oficialul stelist a afirmat că nu va mai băga bani la echipă: “După meci le-am spus jucătorilor că intrăm în insolvenţă dacă nu ne calificăm. Ce crezi că eu sunt prost să mai dau banii mei şi apoi la puşcărie? Fotbal înseamnă dacă fac bani, dacă nu fac bani mă retrag. Mi-am dat seama că e deşertăciune dacă nu fac bani. Eu nu mai stau în fotbal dacă nu fac bani. Le-am spus calificare, ce să le spun? Acum mai sunt zece milioane în cont, ne mai ţine un an şi jumătate, doi, dar după aia eu nu mai bag bani din buzunar. Şi atunci nu trebuie să intri în insolvenţă? Când se cheltuiesc banii ăştia din cont, eu bani de la mine nu mai dau. Eu dacă muncesc, şi muncesc la Steaua, vreau să câştig bani. Nu e normal aşa?”.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia slovacă AS Trencin, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei.

În tur, Steaua s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru ’57 şi Tade ’60 din penalti, în timp ce pentru slovaci au înscris Wesley ’13, ’84 şi Bero ’21.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua Bucureşti va întâlni echipa sârbă Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formaţia georgiană Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat în Serbia, la 4 sau 5 august.

Cele mai citite

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...

Florin Roman(PNL): „ Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Târgovişte, că "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă