14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleBecali: Nu vreau să mai fiu în viața publică! La ce vrea...

Becali: Nu vreau să mai fiu în viața publică! La ce vrea să renunțe patronul Stelei

Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a anunțat, vineri, că în 1-2 ani vrea să vândă tot și are de gând să iasă complet din viața publică. Becali a spus că deocamdată nu vrea să renunțe la clubul de fotbal.

Becali a spus, într-o conferință de presă, susținută la palatul său, că atunci când a ieșit din închisoare și-a propus să vândă tot într-un an sau doi și să se retragă din viața publică. Totuși Becali spune că nu va renunța la clubul de fotbal atâta timp cât va mai produce bani.

O să dureze poate un an, doi, trei să vând tot. Eu vreau să vând tot, tot ce am! Poate Steaua s-o țin dacă câștigă bani. Dar nu vreau să mai fac ceva, că dacă fac ceva atât de mic, din țânțar poți să faci armăsar. Poate să zică cineva că ai făcut rău, chiar dacă ai făcut bine. Dar nimicul nu poate fi considerat rău. Eu fac nimic. De când am ieșit din temniță nu semnez nimic, nu mă mai interesează nicio afacere, finii și nepoții mei au împuterniciri și se ocupă conform legii”, a spus Becali.

Despre revenirea lui Mihai Stoica la Steaua, a spus că acesta va conduce din umbră, fără a avea drept de semnătură. Stoica nu va avea voie, timp de 2 ani, să mai ocupe vreo funcție la un club de fotbal. “Eu nu mai fac nimic. La Steaua fac Argăseală și cu Gheorghișor. Am plătit la Steaua dintotdeauna, eu singur, taxe și impozite cât toate celelalte cluburi din Liga 1 la un loc… În momentul ăsta dacă mă lasă cineva să iau 5-7 jucători și vreo 6 milioane câte sunt în club, dau clubul acum pe loc.”

Finanțatorul FC Steaua a spus că vrea să-și dedice viața lui “Hristos”. Becali nu vrea să mai riște nimic, motiv pentru care a decis, ca în următorii ani, să se retragă din toate afacerile pe care le are. “Nu mai am nimic de riscat, nici măcar pușcarie. Eu nu mai fac nimic, iar din nimic nu poți face pușcărie. Nu mă mai interesează nimic… Nu mă mai contactați. Ies din viața publică.”

Becali a spus că din afacerea Avicola, firmă pentru care a fost acuzat că a falimentat-o, a avut doar de pierdut. 

“Eu n-am zis că renunț la Steaua, renunț doar dacă pierd bani. La palat nu renunț, că îl dau fetelor mele. Îl închiriază 30-40.000 de euro și trăiesc toate fetele. Nu renunț niciodată la el. Eu am prea mulți bani și n-am ce să fac, 80% din averea mea o să dau bisericii și la spitale.”

Citește și Becali, anunț BOMBĂ la Steaua: Când ies din închisoare Meme Stoica și Gică Popescu. Ce funcții vor ocupa!

Cele mai citite

Români blocați pe aeroportul din Dubai

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror zboruri au fost anulate din cauza condițiilor meteorologice extreme în Dubai, se află în impas pe Aeroportul...

Clotilde Armand vrea blocuri pe spațiile verzi de lângă Lacul Băneasa. Nicușor Dan închide ochii la PUZ-ul fostei colege de partid

Informații despre un plan urbanistic zonal (PUZ) dat de Primăria Sectorului 1, prin care se aprobă construirea de blocuri pe un spațiu verede, în...

Revolut lansează, în premieră globală, în România, refinanțarea creditelor

Revolut, banca digitală cu 3,5 milioane de clienți retail în România și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat astăzi...
Ultima oră
Pe aceeași temă