14.6 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăLifestyleBecali anunță transferuri BOMBĂ la Steaua. În ce condiții îi ia pe...

Becali anunță transferuri BOMBĂ la Steaua. În ce condiții îi ia pe Alibec, Amorim și alți trei jucători de la Trencin

Gigi Becali vrea să întărească în continuare lotul campioanei României, însă viitoarele transferuri depind de unele condiții pe care trebuie să le îndeplineacă elevii lui Rădoi. Patronul Stelei vrea să investească proporțional cu evoluția echipei în Europa.

Transferurile lui Alibec și De Amorim vor fi realizate doar dacă Steaua va fi sigură de calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, astfel că Becali așteaptă să vadă rezultatul meciului de miercuri, de pe Arena Națională, disputat cu Partizan Belgrad.

“Am zis că îi iau pe Albec şi pe De Amorim după meciul de miercuri. Dar nu oricum. Dacă câştigăm miercuri cu 2-0, atunci eu sunt sigur de calificare, pentru că e greu să ne mai scoată pe noi”, a spus Becali.

Citește și Live Score Steaua – Partizan. Când va avea loc meciul de pe Arena Națională, din Liga Campionilor

În locul celor doi jucători de la Astra, Steaua va renunța la Gabi Iancu, atacantul urmând să fie cedat sub formă de împrumut, chiar de săptămâna aceasta, la Viitorul lui Hagi.

Becali a mai spus că Steaua a ajuns deja la o înțelegere și cu alți doi jucători străini, doriți de Rădoi. 

Totuși bomba va fi detonată de Becali dacă Steaua trece și de play-off. El vrea ca Steaua să evolueze în grupele Ligii Campionilor cu alți trei jucători de la Trencin.

Țintele Stelei, în cazul unei calificări în grupele Ligii, sunt un mijlocaş central, un mijlocaş stînga şi un atacant de la Trencin, respectiv Jairo, Wesley şi Bero. Becali speră să oficializeze transferurile celor trei, fiind dispus să dea circa 2 milioane euro pe ei. La Steaua aceștia ar urma să câștige mai mult decât la campioana Slovaciei, acolo unde au salarii de până în 10.000 euro.

Steaua va întâlni Partizan Belgrad, miercuri, pe Arena Națională, în manșa tur a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Citește și Liga I Etapa a 4-a: Steaua, deplasare la Botoșani, Târgu Mureș primește vizita Craiovei. Vezi programul meciurilor

 

Cele mai citite

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, convins că România va fi vizitată de turiști qatarezi

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a subliniat miercuri că este încrezător în creșterea numărului de turiști din Qatar care vizitează România, însă...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Klaus Iohannis a promulgat legea privind jocurile de noroc

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 82/2023 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a...
Ultima oră
Pe aceeași temă