13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăLifestyleBecali nu va fi în tribune la Partizan - Steaua. Motivul HALUCINANT...

Becali nu va fi în tribune la Partizan – Steaua. Motivul HALUCINANT pentru care nu a mers la Belgrad

Gigi Becali nu se va afla în tribune la meciul Partizan – Steaua, din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Patronul roș-albaștrilor a invocat în motiv ieșit din comun pentru a refuza să facă deplasarea alături de echipa sa.

Steaua nu-l va avea în tribune, în meciul de la Belgrad, chiar pe finanțatorul său, omul care îi inspira pe elevii lui Rădoi. Latifundiarul din Pipera le-a spus însă apropiaților că nu va merge la Belgrad deoarece nu i-a fost îndeplinită o condiție. El ar fi solicitat o vizită cu patriarhul Serbiei, Irinei, însă acest lucru i-a fost refuzat, potrivit fanatik.ro.

Citește și Live Score Partizan – Steaua: miercuri, ora 21.30. Deplasare în infern pentru elevii lui Rădoi

Pe de altă parte Becali ar fi invocat și alte motive, cum ar fi că le-ar putea purta ghinion steliștilor. Astfel finanțatorul clubului Steaua va privi de acasă meciul care ar putea decide viitorul Stelei.

Campioana României va avea un duel foarte dificil cu sârbii, în condițiile în care aceștia vor avea atât avantajul publicului, cât și cel al rezultatului din deplasare, un 1-1.

Steaua va juca, în deplasare, pe terenul lui Partizan, returul dublei manșe din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă