20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleBecali vrea să ajute familia lui Vadim: "M-am interesat să o angajez...

Becali vrea să ajute familia lui Vadim: “M-am interesat să o angajez la Parlamentul European”

Gigi Becali, finanţatorul FC Steaua, a spus că ajuta financiar familia lui Corneliu Vadim Tudor, după ce omul politic a decedat, luni. Becali are însă o condiție.

Becali a spus că a încercat să îi găsească un loc de muncă fiicei lui C.V. Tudor chiar și la Parlamentul European. Patronul stelist vrea să le susțină cu bani pe fiica și soția fostului politician. Becali spune însă că nu este dispus ca o parte din bani să fie dați pentru creșterea câinilor rămași în grija familiei lui Vadim.

“Am vorbit că o să-i ajut. Eu o să vorbesc cu soţia şi o să le ajut. E şi un proiect acum la Senat, prin care poate renunţa la pensia ei şi să ia pensia domnului Vadim, dacă este mai mare. Eu m-am interesat peste tot să văd dacă pot să o angajez pe fiica lui şi la Parlamentul European. Să vedem ce va fi. O să merg la soţia lui să vorbesc. Eu o să ajut, dar am auzit că nu ştie cum o să se descurce cu câinii, eu nu dau mâncare la câini”, a declarat Gigi Becali, conform Mediafax.

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viață, luni, la vârsta de 65 de ani, fiind înmormântat joi.

Citește și Becali: Nu vreau să mai fiu în viața publică! La ce vrea să renunțe patronul Stelei

Apropiații fostului senator spuneau că acesta avea datorii mari și nu își mai putea susține financiar publicațiile, el încercând chiar să își vândă o parte din colecția de cărți și manuscrise. De asemenea, Corneliu Vadim Tudor a avut peste 100 de procese de calomnie, inclusiv cu parlamentari, iar magistrații l-au obligat la plata unor sume importante drept despăgubiri.

“Nu a lăsat testament pentru că noi nu avem averi. Singurul lucru pe care îl avem este casa, ziarul și revista. Ne rămăn noua”, spunea una dintre fiicele acestuia, Lidia.

 

Cele mai citite

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...
Ultima oră
Pe aceeași temă