11.1 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleBecali vrea un portar de Champions League. Cine i-ar putea duce pe...

Becali vrea un portar de Champions League. Cine i-ar putea duce pe steliști în grupele Ligii

Gigi Becali nu mai vrea să rateze grupele Ligii Campionilor în acest sezon și pregătește un transfer de milioane la Steaua. Ținta campioanei României este portarul Mario Felgueiras, care evoluează la gruparea turcă Konyaspor.

Becali și-a pierdut răbdarea după erorile făcute între buturi de tânărul portar Valentin Cojocaru, fotbalist de viitor dar care deocamdată are doar 19 ani. După ce Trencin a fost foarte aproape de a o elimina pe Steaua, dându-i trei goluri chiar pe Arena Națională, Becali pare decis să facă tot posibilul să-l transfere pe Felgueiras.

Citește și Steaua a stabilit primele pentru Liga Campionilor și Liga Europa. Elevii lui Rădoi vor câștiga o AVERE

Portarul portughez, în vârstă de 28 de ani, care a evoluat în trecut la CFR Cluj, a fost transferat de turcii de la Konyaspor în iarna trecută contra unei sume de 800.000 euro și este greu de crezut că vor renunța la el pentru mai puțini bani. Steaua ar putea forța însă și un împrumut al acestuia pentru un an de zile.

Felgueiras, care a jucat pentru CFR Cluj între 2012-2014, este doar rezervă la Konyaspor, însă pentru Steaua ar fi un jucător de bază, care să contribuie decisiv la o calificare a Stelei în grupele Ligii Campionilor.

Citește și Becali se apucă de “vopsit” jucătorii. Preţul plătit de Steaua pentru a evita INSOLVENŢA

Steaua s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe Partizan Belgrad, cu mari emoții, după ce a trecut de AS Trencin cu scorul de 2-0/2-3.

Citește și FC Botoșani părăsește “șifonată” Liga Europa. Legia Varșovia s-a distrat cu apărarea lui Grozavu

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă