10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul Rafael Benitez a fost DEMIS de la Real Madrid. Cine îl...

Antrenorul Rafael Benitez a fost DEMIS de la Real Madrid. Cine îl va înlocui

Antrenorul spaniol Rafael Benitez a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Real Madrid, informează cotidianul Marca, preluat de Mediafax.

Benitez va fi înlocuit de francezul Zinedine Zidane, care a pregătit echipa a doua a grupării madrilene.

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a luat această decizie în cursul unei reuniuni a conducerii grupării care a avut loc luni după-amiază şi va anunţa schimbarea într-o conferinţă de presă programată la ora locală 17.30 (18.30, ora României).

Lui Benitez i se impută rezultatele slabe înregistrate de echipă în acest sezon. După 18 etape, Real Madrid ocupă locul 3, cu 37 de puncte, la patru puncte de liderul Atletico Madrid şi la două de FC Barcelona, ocupanta locului 2, care are un meci mai puţin.

În ultima partidă, Real Madrid a încheiat la egalitate, scor 2-2, meciul susţinut, duminică, în deplasare, în compania echipei FC Valencia, în etapa a XVIII-a a campionatului Spaniei.

Benitez a preluat formaţia Real Madrid la 3 iunie 2015.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă