13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleBergodi, disponibil din iarnă pentru FC Rapid. Dinu Gheorge ar putea fi...

Bergodi, disponibil din iarnă pentru FC Rapid. Dinu Gheorge ar putea fi prezentat vineri

FC Rapid ar putea rata, cel puțin pentru moment, una dintre țintele sale, după ce impresarul lui Cristiano Bergodi a declarat că tehnicianul italian ar putea veni în Giulești abia din iarnă. Dinu Gheorghe ar putea fi prezentat vineri, dacă nu va lua altă decizie joi seara.

Impresarul lui Cristiano Bergodi, Dumitru Tudor, a spus că primele negocieri se vor încheia vineri dimineață, însă că aducerea italianului la FC Rapid ar fi mai ușor de realizat în iarnă.

"Deocamdată am oprit negocierile, mai vorbim mâine dimineaţă. Părerea mea este însă că mai repede se va rezolva situaţia din iarnă. Şi domnul Moraru şi domnul Bergodi sunt dispuşi să ajungă la o înţelegere, dar mai sunt unele lucruri de rezolvat, cum este de exemplu insolvenţa. Dar să nu credeţi că e vorba despre bani. Nu e adevărat că Bergodi ar fi scump pentru Rapid. Nu se pune problema că nu s-au înţeles la bani. Ca fiecare antrenor, vrea şi el o siguranţă. Şi nu financiară, ci de jucători, de stabilitate. De asta spun, părerea mea este că mai repede de la iarnă se rezolvă. Domnul Bergodi mâine pleacă, pentru că mâine are avionul. Mâine dimineaţă va mai avea loc o nouă rundă de negocieri. Dacă nu se ajunge la un acord, discuţia rămâne pentru la iarnă", a declarat Tudor, potrivit Mediafax.

Patronul FC Rapid, Valerii Moraru, are încredere că Bergodi va deveni antrenorul formaţiei giuleştene, deşi a recunoscut că negociază şi cu alţi tehnicieni: "Suntem în negocieri, dumnealui ne-a făcut o ofertă, noi am făcut o contra-ofertă. Negociem, sper că în zilele următoare voi avea mai multe informaţii. Nu e diferenţă mare între ce oferă Rapidul şi ce vrea domnul Bergodi. L-am studiat pe domnul Bergodi, a avut rezultate şi de aceea ne-am oprit la dânsul. Dar noi negociem şi cu alţi antrenori".

Întrebat dacă Bergodi este un antrenor costitsitor, Moraru a răspuns: "Pentru o perioadă mai lungă ne putem permite".

În ceea ce îl priveşte pe Dinu Gheorghe, Moraru a afirmat că acesta va fi prezentat, vineri, ca preşedinte al FC Rapid, în cazul în care nu se răzgândeşte în această noapte. "Am bătut palma cu domnul Dinu Gheorghe, dacă nu se răzgândeşte până mâine dimineaţă, îl prezint colectivului şi de mâine intră în funcţia de preşedinte", a precizat Valerii Moraru.

La negocierile de la Ramada Nord a fost prezent şi Dinu Gheorghe, care a părăsit postul de preşedinte al clubului Astra Giurgiu, la începutul acestei săptămâni.

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...
Ultima oră
Pe aceeași temă