10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleBergodi nu va rămâne pe banca Rapidului, în Liga a 2-a

Bergodi nu va rămâne pe banca Rapidului, în Liga a 2-a

Tehnicianul Cristiano Bergodi nu o va mai antrena pe FC Rapid în sezonul următor, când gruparea giuleșteană va evoluea din nou în Liga a 2-a. Italianul a spus că Rapid are nevoie de un antrenor tânăr în locul lui.

“Îmi pare foarte rău pentru Rapid, pentru aceşti suporteri minunaţi, m-am simţit extraordinar de bine aici în această lună şi jumătate. A fost frumos, acum, pentru mine nu ştiu ce urmează, dar ştiu că mă voi întoarce acasă, alături de familie. Cred că la Rapid este nevoie de un antrenor tânăr. Am citit cine ar putea veni. Îi cunosc şi pe Iencsi, şi pe Motroc, consider că au făcut ceva pentru acest club şi merită să li se acorde încredere, de ce nu? Dar asta va decide conducerea”, a spus Bergodi, al cărui contract cu Rapid a expirat după disputarea ultimei partide oficiale din acestă ediţie a Ligii I, conform Mediafax.

Tehnicianul italian s-a arătat dezamăgit de faptul că Rapid a pierdut, miercuri, pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu. “E trist, e o mare dezamăgire. Eram obişnuiţi cu ideea retrogradării după meciul de la Cluj, dar am terminat cu o înfrângere pe teren propriu şi e păcat. Ca de obiecei, am făcut 50 de minute bune, apoi am căzut fizic, îmi pare rău”, a menţionat el.

Chiar dacă Rapid a retrogradat în Liga a II-a, Cristiano Bergodi nu îşi reproşează nimic. “Nu, nu îmi reproşez nimic. Când joci cu presiune meci de meci, jucătorii pot greşi, e normal. Cu Craiova am greşit 10 minute şi apoi s-a terminat tot. Nu a fost uşor pentru nimeni. Şi nu le reproşez nimic nici băieţilor, au dat totul pe teren. Din păcate timp nu am avut. Am încercat să fac într-o lună şi jumătate cât într-un campionat întreg. Regret că nu am venit din iarnă, atunci aş fi avut mai mult timp să lucrăm împreună”, a precizat Bergodi.

Antrenorul italian susţine că lotul echipei Rapid trebuie remaniat în această vară. “Rapid are acum nevoie de un lot de jucători care să se adapteze campionatului Ligii a II-a. Să nu se creadă că jucători din Liga I pot câştiga fluierând acolo. Va fi greu. Echipa trebuie schimbată, mulţi jucători vor pleca, deci trebuie făcută o remaniere. Asta pentru că trebuie să se revină repede. Liga I are nevoie de Rapid şi de aceşti suporteri minunaţi”, a adăugat Bergodi.

Formaţia Rapid a pierdut, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 0-3, partida cu echipa Pandurii Târgu Jiu din cadrul etapei a XXXIV-a, ultima a ediţiei 2014-2015 a Ligii I.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă