12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleBilete cu preț unic la meciul România - Finlanda: Cât costă un...

Bilete cu preț unic la meciul România – Finlanda: Cât costă un tichet și cine are gratuit

Președintele FRF Răzvan Burleanu a anunțat prețul biletelor la meciul România – Finlanda, partidă care se va disputa cu suporteri după ce UEFA a anulat sancțiunea anterioară. Biletele vor fi comercializate la prețul unic de 20 lei, însă o parte dintre suporteri vor beneficia de acces gratuit.

Suporterii naționalei care au participat la campania online de susținere a tricolorilor, în cadrul căruia și-au putut lua bilete virtuale gratuite, vor beneficia de acces gratuit la acest meci. Aceștia își vor putea schimba biletele vituale în unele reale, fără niciun cost.

Fanii care nu au participat la campanie își pot cumpăra un bilet la meciul România – Finlanda la prețul de 20 lei, indiferent de locul ocupat în tribune. Excepție vor face locurile de la tribuna VIP, însă și acestea vor avea prețuri reduse. Biletele vor fi puse în vânzare atât online, pe site-ul bilete.frf.ro, începând cu ora 11.00, iar la de la ora 14.00 se vor deschide şi casele de bilete de la Arena Naţională. De asemenea alte 500 de puncte în cadrul magazinelor Inmedio şi Germanos din toată ţara vor comercializa tichete, iar casa de bilete din Bulevardul Basarabiei va fi deschisă nonstop în premieră.

Cum se preschimbă biletele gratuite

“Începând de azi, ora 16:00, suporterii care s-au alăturat campaniei ”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” și și-au cumpărat bilete virtuale vor avea la dispoziție până miercuri, 7 octombrie, ora 11:00, pentru a preschimba, GRATUIT, biletul lor la partida cu Finlanda. Ei pot face acest lucru cu ajutorul codului unic pe care îl vor primi pe adresa de e-mail înregistrată în sistem, tichetelor lor urmând a fi alocate în zonă special rezervată la Tribuna EST”, scrie FRF pe site-ul propriu.

Procedura este următoarea: 
→ fiecare posesor al biletului virtual primește pe adresa de e-mail un cod unic și un link
→ accesează linkul care îl direcționează către aplicația special dezvoltată pentru asta
→ introduce codul unic și își alege locul în zona special rezervată pentru galeria suporterilor virtuali
→ sistemul va genera biletul electronic, print@home, la meciul România – Finlanda pe care posesorul va trebui să îl printeze.

“Le mulţumesc celor aproape 10.000 de români care şi-au achiziţionat bilete în campania Arena Fanilor. Eu şi colegii mei purtăm tricourile cu chipurile fanilor în onoarea lor. De asemenea, toţi cei 10.000 de suporteri îşi pot preschimba gratuit biletele virtuale în reale până miercuri, la ora 11.00”, a declarat Răzvan Burleanu.

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF. 

Citește și Avancronică: Tricolorii, în linie dreaptă spre Euro 2016. Primul 11 și oamenii de gol înaintea duelului cu Finlanda

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă