9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleBiletele pentru meciul România - Ungaria, aproape de epuizare după doar două...

Biletele pentru meciul România – Ungaria, aproape de epuizare după doar două zile!

Meciul România – Ungaria, din preliminariile CE de fotbal 2016, desfășurat pe Arena Națională, pe 11 octombrie, va avea tribunele pline. Peste 30.000 de tichete au fost achiziționate online în doar primele 2 zile de când au fost scoase la vânzare.

Suporterii care doresc să achiziționeze bilete pentru următorul meci al tricolorilor de pe Arena Națională vor trebui să se grăbească, deoarece organizatorii anunță că mai mult de jumătate dintre tichete au fost achiziționate. Dacă ritmul comercializării online a biletelor continuă la fel, cel mai probabil nu vor mai rămâne tichete care să fie vândite la casele de la stadion.

Prețurile biletelor variază între 20 lei – 800 lei. În prima etapă biletele se vând exclusiv pe site-ul biletefrf.ro.

Biletele din zona VIP, cele mai scumpe, includ și catering în preț. O persoană nu poate achiziționa mai mult de 4 bilete.

Partida dintre România și Ungaria va începe la ora 19.00, urmând să aibă loc în cea de a treia zi din etapa a 2-a, sâmbătă, 11 octombrie. După prima etapă tricolorii ocupă locul 3 în clasamentul grupei F, din preliminariile Euro 2016.

România a învins Grecia, în prima etapă, cu 1-0, în timp ce Ungaria a pierdut, acasă, cu Irlanda de Nord, scor 1-2. România nu se va putea baza pe Ciprian Marica, accidentat, astfel că primele opțiuni pentru postul de atacant vor fi Claudiu Keșeru (Steaua) sau Bogdan Stancu (Genclerbirligi, Turcia). 

Prețuri bilete România – Ungaria:

Peluză inel 3 20 lei
Peluză inele 1-2 40 lei
Tribuna 2 est, inel 3 periferic 60 lei
Tribuna 2 est, inel 3 central 80 lei
Tribuna 2 est, inel 1 şi 2 periferic 100 lei
Tribuna 2 est, inel 1 şi 2 central  300/200/160 lei
Tribuna 1 vest, inel 3 periferic 60 lei
Tribuna 1 vest, inel 3 central 80 lei
Tribuna 1 vest, inel 2  160 lei
VIP 2 600 lei
VIP 1 800 lei

Partida România-Ungaria va fi prima pe care fanii români o vor putea vedea pe Arena Națională din turneul de calificare la Euro 2016. Terenul pentru acest meci se anunță unul într-o stare foarte bună. Pentru a proteja gazonul FRF a luat decizia ca derby-ul Steaua – Astra să fie disputat în Ghencea. În plus gazonul de pa Arena Națională beneficiază de acum înainte de un sistem de iluminare la firul ierbii, cu raze ultraviolete, un sistem asemănător cu cel folosit de Real Madrid pe stadionul Santiago Bernabeu.

Cele mai citite

Gabriela Szabo, ambasadoarea ediției din acest an a UVT Liberty Marathon

Campioana olimpică și multipla campioană mondială la atletism Gabriela Szabo, declarată timp de zece ani la rând cea mai bună atletă a României, va...
00:04:58

În fața înaintării Rusiei, soldații ucraineni sapă pe frontul de est

Aproape de orașul estic Avdiivka, capturat recent de Rusia după o luptă aprigă de luni de zile, un regiment de sapatori ucraineni se apucă...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă