22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăLifestyleBogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul

Bogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu FC Viitorul

Antrenorul Bogdan Vintilă şi-a reziliat contractul cu echipa FC Viitorul. Anunţul a fost făcut de gruparea lui Gică Hagi.

BogdanVintilă a fost cel care a solicitat rezilierea contractului. Acum, Gheorghe Hagi va lucre cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava.

"Am încheiat colaborarea cu Viitorul considerând, în momentul acesta, că aşa este cel mai bine, atât pentru mine, cât şi pentru club. Îi mulţumesc lui Gică Hagi pentru tot ce a facut pentru mine şi îi urez mult succes în continuare", a spus Vintilă pentru Academia Hagi TV.

Totodată, gruparea FC Viitorul a anunţat că staff-ul tehnic al echipei a fost completat după despărţirea de Bogdan Vintilă, cu Ştefan Iovan şi Cristian Sava, care începând de luni sunt antrenori secunzi ai echipei pregătite de Gheorghe Hagi.

Din echipa tehnică mai fac parte Cristian Bălaşa (antrenor secund), Mihai Nădăban (antrenor de portari), Roberto Berruero (preparator fizic) şi Paul Ciocănescu (kinetoterapeut), potrivit Mefiafax.

Căpitan al formaţiei Steaua când a cucerit Cupa Campionilor Europeni (1986), tehnicianul Ştefan Iovan (54 de ani) a fost secundul lui Victor Piţurcă la naţionala României, iar ulterior a devenit selecţionerul echipei naţionale Under 19. Iovan a fost înlocuit de curând din acestă ultimă funcţie de noua conducere a FRF.

Cristian Sava, în vârstă de 46 de ani, a fost jucător la Dinamo şi Rapid, în perioada 1985-1995, şi a antrenat ulterior cele cinci loturi de juniori ale naţionalei României (U15, U16, U17, U18, U19 în perioada 2005-2010).

 

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din estul României

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din unele regiuni ale unor țări europene, inclusiv în estul României, susține un raport publicat de Centrul Euro-Atlantic pentru...

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...
Ultima oră
Pe aceeași temă