9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăLifestyleBombă în Liga I: ASA Târgu Mureș are sechestru pe conturi

Bombă în Liga I: ASA Târgu Mureș are sechestru pe conturi

ASA Târgu Mureş are conturile blocate de către după mai multe controale efectuate de procurori. Clubul va avea probleme în ceea ce privește plata jucătorilor și a staff-ului tehnic.

"Conducerea ASA Tîrgu-Mureș a informat astăzi jucătorii și echipa tehnică asupra faptului că, temporar, conturile clubului au fost blocate în urma controlului ce a avut loc în perioada 2014-2015, la sediul asociației. Această măsură a blocării conturilor a fost contestată de club în instanță, urmând să se judece solicitarea asociației", se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al grupării.

Prioritară pentru club va fi achitarea restanţelor către jucători.

"În aceste condiţii, conducerea clubului va regândi strategia viitoare a întregii echipe, dar prioritar va fi achitarea restanţelor către jucători şi către personalul aflat sub contract. De asemenea, conducerea clubului îşi reafirmă atitudinea sa de totală transparenţă şi colaborare pentru clarificarea cât mai urgentă a cazului", mai scrie clubul.

ASA Târgu Mureş va începe noul sezon miercuri, atunci când va întâlni, la Constanţa, de la ora 21.00, formaţia Steaua Bucureşti, în Supercupa României.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă