25.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleBourceanu a plecat de la Trabzonspor. Unde va juca din iarnă

Bourceanu a plecat de la Trabzonspor. Unde va juca din iarnă

Mijlocaşul Alexandru Bourceanu şi-a reziliat de comun acord contractul cu echipa turcă Trabzonspor. El fusese cumpărat de la Steaua în februarie 2014, iar următoarea sa destinație va fi o echipă din Bulgaria.

Trabzonspor anunță, pe site-ul propriu, că Alexandru Bourceanu nu mai este jucătorul acestui club, după ce cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă.

Mijlocașul, care a evoluat și pentru echipa națională, va ajunge cel mai probabil în campionatul bulgar, la echipa lui Laurențiu Reghecampf, Litex Loveci.

Bourceanu, 30 de ani, care s-a accidentat la câteva luni după ce a ajuns în Turcia, a fost împrumutat înapoi la Steaua între 1 septembrie 2014 – 30 iunie 2015. Alexandru Bourceanu a mai evoluat în cariera sa la formaţiile Dunărea Galaţi, Oţelul Galaţi şi FC Timişoara.

Cele mai citite

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor, în următoarele zile. Temperaturile vor urca la 28 de grade, după 15 mai

Vremea se va răci în majoritatea regiunilor ţării în următoarele zile, însă de la mijlocul săptămânii viitoare maximele termice vor atinge 28 de grade...
Ultima oră
Pe aceeași temă