15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleBucurie în vestiarul tricolorilor după calificarea la Euro 2016. Ce au spus...

Bucurie în vestiarul tricolorilor după calificarea la Euro 2016. Ce au spus Raț și colegii săi

Calificarea la Euro 2016 a României, prima prezență la un turneu final după o pauză de 8 ani, a ridicat moralul tricolorilor. Elevii lui Iordănescu au vorbit despre importanța calificării naționalei la competiția din Franța.

“O competiţie majoră îţi dă multe şi orice se poate întâmpla acolo. Avem mai mult de jumătate de an să ne punem la punct. Bucuria este nemărginită. Presiune a existat, dar o adevărată echipă se vede când rezistă la presiune şi joacă. Astăzi nu am avut un adversar redutabil, dar ne-am făcut treaba foarte bine, am închis meciul şi nu le-am dat şanse. Nu cred că există o motivaţie mai mare decât faptul de a merge la un Campionat European”, a spus Raţ, potrivit Mediafax.

Citește și Budescu, eroul României în Feroe: “Trebuie să fim mai uniți, toată lumea pentru echipa națională!”

“Lumea a văzut mai mult partea negativă a lucrurilor, dar noi am fost mereu la mâna noastră, nu la mâna rezultatelor. Una peste alta, suntem foarte mândri pentru ce am realizat. Am reuşit un lucru mare, mă bucur alături de colegi, iar de mâine mă pregătesc pentru o nouă etapă la echipa de club. Trebuie să fim pregătiţi, să jucăm bine la echipele de club, să fim sănătoşi şi să facem o figură frumoasă la Campionatul European”, a spus Maxim.

“Am demonstrat că merităm să participăm la Campionatul European. Am ajuns la turneul final nu doar prin victoria de acum din Feroe, au mai fost şi alte partide bune pe care le-am realizat în această campanie. Am fost o echipă, am demonstrat asta. Dedicăm calificarea celor care au crezut în noi, dar şi celor care nu au crezut. Înaintea acestui meci au aruncat cu pietre asupra noastră. Sper să aibă şi ei o noapte albă ca a noastră”, a spus Torje.

Citește și România a învins Insulele Feroe și va juca la Campionatul European 2016, din Franța

“Suntem fericiţi, suntem un grup unit şi asta contează. A fost mai greu din cauza terenului, dar noi ne ştiam valoarea, calitatea. Depindea doar de noi. Am jucat fotbal, am câştigat, important este că ne-am calificat şi suntem fericiţi cu toţii. La golul al doilea an crezut că a ieşit mingea afară, a fost o execuţie extraordinară”, a declarat Pintilii.

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa. La partida din grupa F de calificare, golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 şi 45+1, şi de Alexandru Maxim ’82.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Emma Răducanu, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Britanica Emma Răducanu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 500 de la Stuttgart, după ce a învins-o în două seturi, cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă