5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleBurleanu a stabilit soarta lui Iordănescu la națională. Ce a spus după...

Burleanu a stabilit soarta lui Iordănescu la națională. Ce a spus după 3-0 cu Feroe

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus că obținerea calificării la Euro 2016 de către reprezentativa României este meritul selecționerului Anghel Iordănescu și că și-ar dori să continuie colaborarea cu acesta și la turneul final din Franța.

“Băieţii trebuie felicitaţi la maxim pentru această calificare. Este o zi mare pentru tot sportul românesc. Această calificare va ajuta la dezvoltarea fotbalului în România. Iordănescu va rămâne la echipa naţională pentru că merită. Ne-a fost teamă de acest meci, deoarece am ajuns să depindem de ultima partidă din preliminarii. Bucuria este mai mare că am obţinut calificarea în ultimul meci. Vom juca un meci amical cu Italia, dar depindeam de această calificare ca să putem întâlni Italia. De mâine ne apucăm de treabă pentru Campionatul European. Jucătorii au trecut prin momente dificile, dar în final am câştigat o echipă”, a spus Burleanu, conform Mediafax.

Citește și România a învins Insulele Feroe și va juca la Campionatul European 2016, din Franța

Reprezentativa de fotbal a României a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), selecţionata Insulelor Feroe, în ultima etapă a grupelor preliminare ale Campionatului European din 2016, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc în Franţa.

La partida din grupa F de calificare, golurile au fost marcate de Constantin Budescu, în minutele 4 şi 45+1, şi de Alexandru Maxim ’82. Golurile înscrise la Torshavn sunt primele reuşite ale lui Budescu pentru prima reprezentativă.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă