21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleBurleanu susține că nu a solicitat bani de la MTS. Chivorchian a...

Burleanu susține că nu a solicitat bani de la MTS. Chivorchian a semnat documentul

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, susţine că nu ar fi solicitat bani din bugetul statului, de la MTS, cu toate că semnătura secretarului general al FRF, Gheorghe Chivorchian, apare pe o astfel de solicitare. Reacția lui Burleanu a venit după ce secretarul de stat Carmen Tocală a anunțat că FRF va primi un milion de euro. 

"Am spus de la bun început: vom atrage toate fondurile şi finanţările pe care Federaţia Română de Fotbal le poate accesa. E mai mult decât o promisiune făcută membrilor afiliaţi şi iubitorilor fotbalului, pentru mine e o obligaţie care ţine de managementul performant. Asta pentru că nu există bani de care dezvoltarea fotbalului românesc să se poată lipsi. Însă, cel puţin până acum, am decis să nu solicităm finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Totodată, în dezvoltarea centrelor regionale de excelenţă am decis să ne bazăm exclusiv pe sprijinul autorităţilor locale şi investiţii din mediul privat, fără o implicare financiară din partea statului", a menţionat Burleanu, potrivit Mediafax.

Carmen Tocală: Solicitările de finaţare ale FRF sunt înregistrate în noiembrie

Secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, a declarat că FRF a formulat două solicitări de finanţare de la bugetul de stat, care au fost înregistrate în luna noiembrie, deşi preşedintele federaţiei, Răzvan Burleanu, neagă faptul că ar fi cerut bani publici.

"Solicitările de finanţare sunt înregistrate în luna noiembrie. Acum, dacă le susţin sau nu, nu ştiu, pentru că din noiembrie nu am mai vorbit cu dânşii. Dar atunci s-au înregistrat toate solicitările. Poate că au vrut în 2014 şi s-au răzgândit, dar în orice caz în noiembrie a fost înregistrată solicitarea şi eu am fost chiar şi am discutat cu dânşii la federaţie. Domnul Chivorchian este semnatar, sigur îşi aminteşte, am vorbit în nenumărate rânduri cu dânsul. Au fost două solicitări. Deci în măsura în care au nevoie, noi avem toată deschiderea să-i finanţăm. Dacă vor sau nu vor asta nu ştiu", a declarat Tocală.

FRF va primi o alocaţie financiară de aproximativ un milion de euro de la MTS pentru pregătirea loturilor de copii şi juniori în 2015, fiind pentru prima oară când federaţia de fotbal a solicitat fonduri de la bugetul de stat.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...
Ultima oră
Pe aceeași temă