16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleCe companie TV din România a câștigat drepturile de difuzare ale Ligii...

Ce companie TV din România a câștigat drepturile de difuzare ale Ligii Campionilor și Ligii Europa 2015-2018

Drepturile de difuzare ale Ligii Campionilor și Ligii Europa, sezoanele 2015-2018, au fost câștigate de compania Telekom Romania Communications. Meciurile din cupele europene vor putea fi văzute în rețeaua de posturi Dolce Sport, care cuprinde 4 canale SD și 2 HD. De asemenea și Pro TV va putea transmite anumite partide.

"Telekom Romania Communications a câştigat drepturile exclusive pentru TV, online şi aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015 – 2018. Astfel, dintre televiziunile cu plată din România, cele ale Dolce Sport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa", se arată într-un comunicat al companiei, citat de  Mediafax.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv UEFA Super Cup, în direct şi în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămânale.

Cele mai importante partide vor fi transmise de către Pro TV, care a câștigat drepturile pentru meciul „free to air", de regulă unul sau două în fiecare etapă.

"Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport", a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Dolce Sport, televiziunea de sport a Telekom Romania, este prezentă pe piaţa audiovizualului din România din 2010. În timp, conţinutul Dolce Sport a fost transmis pe patru canale SD (Dolce Sport 1, Dolce Sport 2, Dolce Sport 3 şi Dolce Sport 4) şi două HD (Dolce Sport 1HD şi Dolce Sport 2HD). Programele acestora pot fi urmărite şi prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile.

Sezonul 2013-2014 a fost transmis de rețeaua Digi Sport, iar meciurile „free to air" de către TVR și Pro TV.

Consiliul de Administraţie (CA) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) a decis recent să nu aprobe achiziţionarea drepturilor de difuzare a meciurilor de fotbal din Champions League pentru perioada 2015 – 2018, potrivit unei hotărâri a CA publicată joi pe site-ul instituţiei.

 

Cele mai citite

Crește cu 50% numărul de muncitori filipinezi așteptați în România anul acesta

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei Filipino-Române organizate de curând în Filipine, de către Departamentul de Muncitori Migranți, din cadrul Guvernului Filipinez, a...

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă