7.7 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleCe spune Gigi Becali despre demisia lui Rădoi de la Steaua

Ce spune Gigi Becali despre demisia lui Rădoi de la Steaua

Gigi Becali a declarat, vineri, că Mirel Rădoi nu îi răspunde la telefon pentru a-l putea convinge să renunţe la decizia de a demisiona de la conducerea tehnică a formaţiei Steaua, informează Mediafax.

“M-a sunat Mache (n.r. – team managerul Marius Ianuli) că Mirel a anunţat în vestiar că demisionează. Nu ştiu ce să fac… că nu-mi răspunde la telefon. Nu îl las. Dar nu pot vorbi cu el să-l întorc, că nu îmi răspunde. Aştept şi eu”, a spus Gigi Becali pentru sport.ro.

Citește și: Mirel Rădoi și-a anunțat DEMISIA de la Steaua

Mirel Rădoi, care a condus echipa Steaua de la începutul acestui sezon, i-a anunţat, vineri, pe jucători că demisionează, au declarat, pentru agenţia Mediafax, surse din cadrul grupării roş-albastre.

Rădoi a avut o discuţie cu jucătorii la finalul antrenamentului de vineri, iar aceştia au încercat să îl convingă să renunţe la decizia sa. Cel care a ocupat în organigrama clubului funcţia de director sportiv le-a explicat jucătorilor că îşi asumă în totalitate vina pentru eliminarea din Liga Campionilor precum şi pentru înfrângerea suferită, joi, cu scorul de 3-0, în meciul cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa.

Sursele citate au afirmat că Rădoi va avea în cursul acestei zile o întâlnire şi cu finanţatorul Gigi Becali.

La finalul partidei cu Rosenborg de joi seara, Mirel Rădoi declara că va continua la Steaua chiar şi în cazul eliminării din Liga Europa. “”Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş. Indiferent că sunt eu sau altul, cu o echipă ca Steaua nu e de glumit”, afirma Rădoi joi seara.

La 10 iunie, după o zi de la încheierea relaţiilor contractuale cu antrenorul Constantin Gâlcă, FC Steaua a anunţat pe site-ul oficial că fostul jucător Mirel Rădoi va conduce staful tehnic al campioanei României începând cu sezonul 2015/2016. Aflat la prima experienţă de antrenor, el a fost prezentat de club ca director sportiv, deoarece nu deţine licenţa Pro, antrenor principal fiind italianul Massimo Pedrazzini.

În cele aproximativ două luni şi jumătate de la instalarea lui Mirel Rădoi, Steaua a pierdut Supercupa României, a fost eliminată din turul III preliminar al Ligii Campionilor şi este foarte aproape de a rata calificarea în grupele Ligii Europa după înfrângerea suferită, joi seara, cu scorul de 3-0, în meciul de pe Arena Naţională cu Rosenborg din prima manşă a play-off-ului. De asemenea, în Liga I, după şapte etape disputate, formaţia roş-albastră ocupă locul şase al clasamentului, cu 10 puncte.

Mirel Rădoi a condus Steaua în 13 partide oficiale în care a înregistrat trei victorii, cinci egaluri şi cinci înfrângeri.

Cele mai citite

Un judecător i-a impus restricții de comunicare lui Donald Trump

Judecătorul din procesul penal al lui Donald Trump la New York i-a impus marţi restricţii de comunicare, în special în ceea ce priveşte martorii,...

Mai mulți palestinieni au murit în încercarea de a ajunge la ajutoarele parașutate

Ajutoarele aruncate din avion au căzut în apă. Biroul de presă al guvernului din Gaza, condus de Hamas, susţine că 18 palestinieni au murit...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...
Ultima oră
Pe aceeași temă