12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCel mai scump transfer din fotbal în 2015: Ce star va evolua...

Cel mai scump transfer din fotbal în 2015: Ce star va evolua la Paris Saint-Germaine

PSG ține capul de afiș pe lista transferurilor și în această vară, după ce l-a achiziționat pe Angel Di Maria de la Manchester United, în schimbul unei sume de 63 milioane euro. 

Transferul argentinianului a surclasat mutarea lui Sterling, de la Liverpool, la Manchester United, cu 0,5 milioane euro. Di Maria, în vârstă de 27 de ani, a fost achiziţionat, vara trecută, de Manchester United de la Real Madrid, pentru 59,7 milioane de lire sterline, o suma record plătită de un club englez pentru un transfer.

Citește și TOP 25 Cele mai TARI transferuri ale verii. Ce LOVITURI au dat Barcelona, Real, City și cine e puștiul de 60 milioane euro

Marţi, Di Maria a efectuat vizita medicală în Qatar, înainte de se perfecta trecerea la PSG, pentru 44,3 milioane de lire sterline.

“Sunt foarte fericit să mă alătur echipei Paris Saint-Germain. Un club foarte important, care a ajuns până în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Aşa că obiectivul meu a fost să ajung la Paris şi să-i ajut să treacă de bariera sferturilor de finală, după ce ei nu au reuşit acest lucru în ultimele două sezoane. Voi încerca să fac tot ce pot mai bine pentru a ajuta clubul în realizarea obiectivelor sale şi în atingerea fazelor finale ale Ligii Campionilor”, a declarat jucătorul pentru beIN Sports.

Cluburile PSG şi Manchester United nu au confirmat oficial transferul până în prezent.

Di Maria a marcat patru goluri în 32 de apariţii pentru United. El a jucat pe şase posturi diferite, inclusiv mijlocaş central şi atacant, înainte de a suferi o accidentare care l-a făcut indisponibil toată luna decembrie. De atunci, apariţiile sale în tricoul lui Manchester United au fost din ce în ce mai rare.

Internaţionalul argentinian şi-a început cariera la Rosario Central, apoi a trecut la Benfica Lisabona, înainte de a ajunge la Real Madrid.

Cele mai citite

Jens Stoltenberg: „ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei

„ Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai...

Lăcrămioara Perijoc boxează pentru aur la Campionatele Europene de la Belgrad

Pugilista română Lăcrămioara Perijoc va lupta pentru medalia de aur în cadrul categoriei 54 kg, la Campionatele Europene de box de la Belgrad, după...

Revolut anticipează o creștere cu 40% a numărului angajaților, în 2024, și ajunge la 10.000 de salariați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de clienți retail la nivel global, a ajuns la 10.000 de angajați în toată lumea, iar...
Ultima oră
Pe aceeași temă