13.4 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj - Concordia Chiajna, scor 2-0, în etapa a 5-a din...

CFR Cluj – Concordia Chiajna, scor 2-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal

CFR Cluj a câştigat, sâmbătă seară, meciul disputat pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna, scor 2-0, în cadrul etapei a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal.

Au marcat: Juan Carlos Ruiz 37', 90+1' /-.

1-0: Juan Carlos Ruiz deschide scorul după o acțiune frumoasă. A preluat în marginea careului, între doi apărători adverși, a trecut foarte bine de Niasse și a finalizat cu un șut pe lângă portarul Bălgrădean.

2-0: Juan Carlos Ruiz reuşeşte dubla, după o pătrundere în partea dreaptă de atac şi un şut din careu pe lângă portarul oaspeţilor, care a ieşit în întâmpinare.

CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, L. Goian, Larie, Camora – Ruiz (Tînc 90+2'), Petrucci, Gomelt – Jakolis (Păun 86'), Bud, Cristian Lopez (Nouvier 71'). Antrenor: Antonio Conceicao.

Concordia: Bălgrădean – Feussi (Bărboianu 46'), Tincu (Cristescu 65'), Niasse, Odibe, Bucurică – Purece, Obodo, Giurgiu (Cristea 75'), Seredic – Pena. Antrenor: Adrian Falub.

Cartonaşe galbene: Bud 69' / Bucurică 27', Giurgiu 71', Obodo 76', Cristescu 78', Purece 82'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); rezervă: Flavius Alin Roşu (Timişoara).

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti), Romulus Gabor (Hunedoara).

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu" (Cluj-Napoca).

Concordia Chiajna a suferit prima înfrângere din play-out. În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe locul 3 în clasament, 22 de puncte, la egalitate cu FC Voluntari. De cealaltă parte, Concordia Chiajna ocupă locul 5, cu 17 puncte.

Cele mai citite

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...

Sub-ocuparea, noul șomaj

În 2023, aproape 100.000 de români erau „sub-ocupați". Intră în această categorie persoane disponibile să lucreze mai multe ore decât o cere locul de muncă...

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...
Ultima oră
Pe aceeași temă