10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj, lider înaintea meciului Petrolul-Steaua

CFR Cluj, lider înaintea meciului Petrolul-Steaua

Schimbarea de pe banca tehnică n-a fost deloc cu noroc pentru Oţelul Galaţi care nu se regăseşte. E drept, adversară i-a fost una dintre candidatele la titlul naţional în acest sezon, CFR Cluj. Tade a decis meciul în minutul 43 – a înscris golul cu numărul 9 din acest sezon şi  a adus cele trei puncte la zestrea lui CFR, care a urcat pe primul loc în Liga I, pentru prima dată în această stagiune. Pentru Oţelul nu se anunţă deloc vremuri bune – este pe locul 15, cu o singură victorie în cele opt meciuri jucate până acum. Oţelul este la un singur punct distanţă de ultimul loc în clasament.

Dinamo s-a impus, cu 1-0, în faţa celor de la CSMS Iaşi – Alexe a marcat singurul gol al partidei în minutul 74. Dinamo este pe locul patru în Liga I, în timp ce ieşenii sunt lanterna roşie a primului eşalon.

Jocul de sâmbătă a marcat revenirea lui Flavius Stoican pe banca lui Dinamo. Şi asta pentru că Stoican a fost iertat de Comisia de recurs de suspendarea de patru etape ­dictată iniţial de Comisia de disciplină a FRF.

Sâmbătă, Concordia Chiajna şi FC Botoşani şi-au împărţit golurile şi punctele – a fost 3-3. Pentru gazde au marcat Purece în minutul 4, Maftei,  în minutul 25 şi Boldrin, în minutul 72, din penalty. Oaspeţii au punctat şi ei, tot de trei ori, prin Vaşvari, în minutul 23, din penalty, şi Fulop, în minutele 50 şi 62. A fost nebunie mare la Chiajna, care a rămas în zece după ce căpitanul Maftei a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. FC Botoşani a fost la un pas de victorie în ultimul minut de joc, însă Marius Avram a anulat un gol al moldovenilor după ce la margine s-a semnalizat, corect, poziţie de ofsaid.

Vineri, primele două meciuri din runda a opta au adus victorii pentru gazde. Gaz Metan a câştigat cu ­Viitorul, iar ASA Târgu Mureş a învins Rapidul.

Gaz Metan a reuşit un 3-1 în faţa ­celor de la Viitorul. Roman în ­minutul 13, Figliomeni în 33 şi C. Petre în ­minutul 84 au marcat pentru Gaz Metan. Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Mitrea, în minutul 70.

ASA Târgu Mureş a învins, pe teren propriu, Rapidul. Singurul gol al partidei a fost marcat de Goga în minutul 82. Ieri, în etapa a opta a Ligii I s-au mai disputat jocurile dintre ­Ceahlăul Piatra Neamţ-FC Braşov, Astra Giurgiu-Pandurii Târgu Jiu şi vedeta rundei, Petrolul Ploieşti-Steaua – toate disputate după închiderea ediţiei. Universitatea Craiova şi CSU Craiova închid etapa azi, la ora 21.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă