15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj a rămas fără antrenor, după eșecul din Cupa României

CFR Cluj a rămas fără antrenor, după eșecul din Cupa României

Eugen Trică a demisionat din funcţia de antrenor al grupării CFR Cluj, după ce echipa sa a fost eliminată din semifinalele Cupei României, de către marea rivală din oraș, Universitatea Cluj.

"Astăzi, Eugen Trică a renunţat la poziţia sa de la echipă, din dorinţa de a oferi un nou început din punct de vedere motivaţional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment zero pe care toţi îl aşteptăm. Mulţumim Eugen pentru munca şi efortul depuse în această perioadă în slujba echipei noastre!", se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al clubului.

Trică revenise la CFR, în ianuarie 2015, după ce mai antrenase clubul ardelean în 2013. El semnase pe un an și jumătate, însă nu a rezistat nici măcar până în vară, schimbarea antrenorilor fiind o problemă recurentă a Ligii I.

Trică i-a luat locul lui Vasile Miriuță, care a antrenat echipa în turul campionatului, dar în pauza de iarnă a pleca la ETO Gyor, în Ungaria.

Bilanțul pentru Trică a fost unul catastrofal, cu toate că evoluțiile echipei au fost afectat și de sancționare clubului cu retragerea a 24 de puncte, ceea ce a însemnat trimiterea CFR-ului, de pe locul al doilea, pe ultima poziția a clasamentului Ligii I. În primele şase etape ale returului, CFR Cluj a reușit doar două puncte, în urma celor două remize.

În Cupa României, CFR a cedat, în semifinale, cu 2-4, după loviturile de departajare, în fața Universității Cluj.

Cele mai citite

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă