10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj poate ataca la Comisia de Recurs și la TAS sancțiunea...

CFR Cluj poate ataca la Comisia de Recurs și la TAS sancțiunea primită. Ar putea primi înapoi punctele

CFR Cluj, penalizată cu 24 de puncte, poate ataca decizia Comisiei de Disciplină a FRF la Comisia de Recurs și apoi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). 

"Decizia de depunctare de astăzi (n.r. – miercuri) nu este definitivă. Cei de la CFR pot merge la Recurs şi apoi la TAS. Sau pot cere revizuirea, aşadar sunt posibile trei căi de atac. Punctele de penalizare primite în cazul fotbaliştilor cărora clubul le este dator se cumulează, astfel că penalizarea se ridică la 24 de puncte", a declarat surse din interiorul clubului, conform Mediafax.

Citește și Bombă în Liga I: CFR, penalizată cu 24 de puncte. Trimisă în coada clasamentului!

Conform site-ului oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat CFR Cluj pentru neexecutarea hotărârilor Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL), în speţă neachitarea datoriilor către cinci fotbalişti, cu interzicerea dreptului de a transfera sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi scăderea a câte patru puncte pentru fiecare dosar. Cei cinci jucători sunt Daniel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ, Ioan Hora şi Vasile Maftei, cu menţiunea că ultimul a avut două dosare deschise la CNSL.

Gruparea CFR Cluj a mai fost sancţionată de Comisia de Disciplină şi în alte trei litigii cu foşti jucători. Astfel, în cazurile fotbaliştilor Damjan Djokovici, Liviu Ganea şi Felice Piccolo, gruparea ardeleană a fost sancţionată cu câte 7.000 lei penalitate sportivă, primind un termen de graţie de 5 zile pentru plata restanţelor.

Gruparea CFR Cluj a fost penalizată, miercuri, cu 24 de puncte de Comisia de Disciplină a FRF, în urma neachitării datoriilor către cinci foşti jucători şi, în cazul în care decizia rămâne definitivă, formaţia ardeleană ajunge pe ultimul loc în clasamentul Ligii I.

CFR Cluj ocupa locul 2 în clasamentul Ligii I la finalul turului, cu 34 de puncte.

Tot miercuri, Tribunalul Specializat Cluj a admis cererea societăţii care administrează clubul CFR Cluj de deschidere a procedurii generale a insolvenţei, stabilind termen pentru continuarea procesului data de 8 mai.

Cele mai citite

Marmaris, Izmir sau Antalya: tu unde mergi vara aceasta?

Vrei să mergi vara aceasta în Turcia? Poate fi destinația ideală pentru o vacanță de poveste.  Vei putea face sporturi nautice, te vei relaxa la...

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

NATO a exersat trimiterea rapidă a trupelor în România

Conducerea NATO a verificat capacitatea de a-și trimite rapid trupele în România, prin Slovenia și Ungaria, în cadrul unui exercițiu care s-a numit Eagle...
Ultima oră
Pe aceeași temă