29.7 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăLifestyleCFR Cluj, sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF

CFR Cluj, sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF

CFR Cluj a fost sancţionată cu suma de 18.000 de lei după ce clubul clujean nu a pus în executare hotărârile Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor. CNSL obligase clubul clujean la achitarea unor restanţe financiare către cinci foşti jucători.

Cei cinci jucători care au câştigat litigiile de la CNSL cu CFR Cluj sunt Liviu Ganea, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Vasile Maftei (două speţe), Laszlo Sepsi.

Pentru fiecare speţă pierdută, CFR a fost penalizată financiar cu câte 3.000 de lei.

În cazul în care nu va achita restanţele financiare către jucători, CFR ar putea primi interdicţia de a efectua transferuri, după care ar urma depunctarea în clasamentul Ligii I.

Comisia de Disciplină a acordat un termen de graţie de cinci zile de la comunicarea deciziei pentru plata debitelor către jucători.

În aceeaşi situaţie se află şi gruparea FC Braşov, care are restanţe către jucătorii Valentin Bordea, Romeo Surdu şi Andrei Cristea. Totodată, FC Braşov a primit şi o penalitate financiară de 9.000 de lei.

 

Cele mai citite

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...

Mesagerul de pace al Papei Francisc, cardinalul Zuppi, va merge la Moscova și la Kiev

Cardinalul Matteo Zuppi, mesagerul Papei Francisc în vederea restabilirii păcii în Ucraina, urmează să ajungă la Moscova și la Kiev. Cardinalul Zuppi și-a exprimat disponibilitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă