17 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCFR învinge Dinamo cu 2-1 și o egalează pe Steaua

CFR învinge Dinamo cu 2-1 și o egalează pe Steaua

CFR Cluj a avut o etapă excelentă, în ciuda problemelor financiare de la club. Echipa lui Miriuță s-a impus cu 2-1 în partida cu Dinamo și a egalat la puncte liderul campionatului, Steaua.

Partida din etapa a XI-a a Ligii I s-a desfășurat sâmbătă, pe Cluj Arena. Cu toate că jucătorii au refuzat să se antreze două zile, săptămâna aceasta, din cauza restanțelor salariale, pe teren acest lucru nu s-a văzut.

Dubutul meciului a fost însă de partea echipei lui Stoican, dinamoviștii deschizând scorul încă din minutul 3, când Lazăr a prins spațiul porții dintr-un șut de la aproximativ 18 m. Cluj a restabilit egalitatea dintr-un penalti, transformat de Chanturia în minutul 20. Cu toate că partida părea să se îndrepte către un rezultat de egalitate Guima a stabilit scorul final în minutul 83, printr-o lovitură de cap.

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Christian (Petrucci '73), Monroy – Ivanovski, Chanturia (Jakolis '67), Fl. Costea (Dore '26) – Guima. Antrenor: Vasile Miriuţă

Dinamo: Marc – Fai, Bărboianu, Durimel, Grecu – Matei, Boubacar (Văduva '86), Elton, Lazăr – Bilinski (Rotariu '68), Alexe (Miranda '83). Antrenor: Flavius Stoican.

După această victorie CFR are 25 puncte, tot atâtea câte are și Steaua. Campioana nu a disputat însă meciul din etapa a XI-a.

Cele mai citite

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Deficitul bugetar a crescut, după primul trimestru

Deficitul bugetar a urcat la 2,06% din Produsul Intern Brut după primele trei luni din acest an, soldul negativ cifrându-se la 35,88 miliarde de...
Ultima oră
Pe aceeași temă