10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleChelsea a câștigat Cupa Ligii, după 2-0 cu Tottenham. Chiricheș, lăsat acasă

Chelsea a câștigat Cupa Ligii, după 2-0 cu Tottenham. Chiricheș, lăsat acasă

Cupa Ligii Angliei 2015 este primul trofeu pentru Chelsea Londra, din acest an și totodată primul pentru Mourinho de la întoarcerea sa la echipa de pe Stamford Bridge. Chelsea a câștigat derbiul Londrei, cu Tottenham, cu scorul de 2-0.

Chelsea a dominat jocul mai ales în repriza secundă, Tottenham reușind să pună probleme rareori echipei lui Mourinho. Scorul a fost deschis în finalul primei reprize, prin John Terry, la o fază la care fundașul a trimis un șut puternic din interiorul careului, după o centrare a lui Willian.

Scorul final al meciului a fost stabilit încă din minutul 56, când Diego Costa a șutat din unghi, mingea a fost deviată de Kyle Walker, iar portarul Lloris nu a mai putut să intervină.

Mourinho l-a introdus pe finalul meciului și pe Drogba, care a prins astfel prima sa finală de când a revenit la Chelsea. De asemenea a fost cea de a patra finală de Cupa Ligii pentru John Terry, record pe care îl împarte cu Steven Gerrard.

Tottenham a continuat seria neagră, după ce a fost eliminată, săptămâna aceasta, și din șaisprezecimile Ligii Europa, de către Fiorentina. După evoluția neconvingătoare din meciul din Italia, Vlad Chiricheș nu a fost nici măcar introdus în lotul lui Tottenham pentru finala de pe Wembley.

Chelsea trece printr-o formă excelentă în acest sezon. În campionat are șanse mari să câștige titlul, fiind cu 5 puncte peste a doua clasată, Manchester City. În plus Chelsea are de disputat, miercuri, meciul din etapa curentă, cu West Ham, putând să-și majoreze avansul. În Liga Campionilor, elevii lui Mourinho au remizat, scor 1-1, la Paris, cu PSG, pornind cu prima șansă la o calificare în sferturi.

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă