18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleChelsea vrea să transfere un jucător de la FC Tokyo. Japonezul, pasionat...

Chelsea vrea să transfere un jucător de la FC Tokyo. Japonezul, pasionat de economie

Chelsea este foarte aproape să perfecteze un transfer neobișnuit pentru fotbalul european. Yoshinori Muto, în vârstă de 22 de ani, de la FC Tokyo, ar putea ajunge în Premier League.

Chelsea Londra a făcut deja o ofertă pentru tânărul atacant japonez , din J League, însă nu a primit încă un răspuns. Jucătorul are un hobby neobișnuit pentru fotbaliștii din Europa, economia. El a obținut, cu doar două săptămâni în urmă, o diplomă în economie, însă acest lucru nu îl ține departe de fotbal.

Muto are până acum 11 selecții în naţionala Japoniei, pentru care a înscris un gol. În actualul sezon, a marcat deja trei goluri în patru partide, disputate pentru FC Tokyo.

Transferul jucătorului ar putea veni la pachet cu noul contract pe care Chelsea l-a semnat cu producătorul japonez de pneuri Yokohama Rubber, sponsorul urmând să vireze în contul londonezilor câte 55 milioane euro anual.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 796: Zelenski face un apel disperat pentru livrarea rapidă de arme

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a lansat duminică un nou apel către comunitatea internaţională să se grăbească şi să livreze mai multe sisteme de apărare...

Arma de care se tem rușii!

În anii 1960, în vremurile tensionate ale Războiului Rece, o legendă a apărut în România, fascinând și intrigând imaginația poporului. Se spune că...
Ultima oră
Pe aceeași temă