9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleChiricheș, adus la Napoli peste capul antrenorului! "Dacă ei l-au ales..."

Chiricheș, adus la Napoli peste capul antrenorului! “Dacă ei l-au ales…”

Antrenorul echipei Napoli, Maurizio Sarri, a spus că nu-l cunoaște prea bine pe Vlad Chiricheș, după ce românul a ajuns foarte aproape de un transfer la clubul italian. Tehnicianul l-a văzut o singură dată pe fundașul român, într-o repriză.

“Nu ştiu multe despre el. L-am văzut o jumătate de meci şi părea că are calităţi fizice discrete, dar nu am o impresie clară. Dar dacă ei (n.r. – conducerea clubului) l-au ales…”, a declarat Sarri, care a lăsat de înțeles că nu el l-a cerut pe român la echipă.

Totuși Sarri spune că are încredere deplină în alegerile făcute de conducerea clubului său. 

Live Score Steaua – Partizan: miercuri, ora 21.30. Urmărește AICI cele mai importante faze ale meciului

Pentru Chiricheș ar fi o lovitură grea un nou transfer eșuat, după cel el a mai fost aproape de a părăsi actuala sa echipă Tottenham, pentru formații ca Roma. Fundașul român a avut probleme la Tottenham din cauza accidentărilor și mai ales a evoluțiile inconstante, care l-au făcut să iasă din preferințele antrenorului sau ale fanilor.

Românul a efectuat, miercuri, vizita medicală, la Napoli, după care va semna un contract cu gruparea din Serie A. Napoli va plăti circa 6 milioane euro.

Vlad Chiricheş a fost achiziţionat de Tottenham de la Steaua Bucureşti, în vara anului 2013, contra sumei de 9,5 milioane de euro.

Citește și VIDEO. Chiricheș a ajuns la Napoli. Primit ca un STAR in Serie A

 

Cele mai citite

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Mașinile cu motoare puternice sunt mai predispuse la accidente, conform studiilor – Grafic

Șoferii începători sunt sfătuiți, de obicei, să-și cumpere mașini ieftine cu motoare mici pentru a căpăta experiență de condus și pentru a evita accidentele....
Ultima oră
Pe aceeași temă