6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleClubul Steaua, sancţionat cu 33.000 de lei

Clubul Steaua, sancţionat cu 33.000 de lei

După meciul încheiat la egalitate 1-1 cu Dinamo jucat duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal, clubul  F.C. STEAUA Bucureşti a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 33.000 de lei de către Jandarmeria Capitalei.

Clubul Steaua este acuzat că nu a respectat în timpului derby-ului obligaţiile ce-i revin conform legii: să nu permită accesul persoanelor care au asupra lor făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene…şi să asigure personalizarea tuturor documentelor de acces la competiţiile şi jocurile cu grad ridicat de risc, prin inscripţionarea pe acestea a numelui şi prenumelui spectatorilor.

Jandarmii bucureşteni au mai aplicat şi 15 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 2310 lei pentru participare la scandal în incinta arenei sportive, consum de băuturi alcoolice sau pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie, iar 9 persoane au primit sancţiunea complementară de interzicere a accesului în arenele sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an, se arată într-un comunicat de presă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă