11.5 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleCM 2014: Xavi și Cassilias nu vor juca în ultimul meci al...

CM 2014: Xavi și Cassilias nu vor juca în ultimul meci al Spaniei, cu Australia

Vicente del Bosque a anunțat că nu îi va folosi pe Xavi și Cassilias în ultimul meci al Spaniei la Cupa Mondială, partida cu Australia, din cadrul grupei B. Spania mai joacă un singur meci la mondialul brazilian, după ce a pierdut primele două partide și a fost eliminată, matematic, din competiție.

Vicente del Bosque spune că în partida cu Australia nu îi va folosi pe veteranii Xavi Hernandez (Barcelona) și Iker Cassilias (Real Madrid), ceea ce va însemna cel mai probabil că fanii nu îi vor mai vedea niciodată pe cei doi la un meci de Cupa Mondială. Ambii sunt aproape de retragerea din carieră.

"Xavi nu va juca, are o mică problemă la un picior", a declarat Del Bosque."Nu cred că un meci în plus îi va oferi recunoașterea pe care o are deja. Vorbim de schimbare, marginalizăm titularii, devin niște proscriși, ca și cum eșecul ar fi vina lor. Am pierdut toți împreună. Recunoașterea noastră față de Xavi este enormă."

Iker Casillas va fi înlocuit în poartă de Pepe Reina, 31 de ani. "Reina va juca sigur", a mai spus Del Bosque.

Xavi, 34 de ani, urmează să se retragă din echipa națională, cel mai probabil ultimul său meci ca internațional fiind cel cu Olanda, când spaniolii au pierdut cu scrul de 1-5. El nu a fost folosit la partida cu Chile, pierdută de Spania cu 0-2.

Iker Cassilias, cu toate că nu a declarat că se va retrage de la națională, cu siguranță nu va mai prinde, la prima reprezentativă, următorul mondial, din 2018. De asemeni, în cazul în care se va despărți de Real Madrid, astfel de discuții având loc tot mai des în ultima perioadă, Cassilias ar putea fi marginalizat la echipa națională.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă