16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleContra a încheiat cu o remiză ultimul său meci la Getafe. Pe...

Contra a încheiat cu o remiză ultimul său meci la Getafe. Pe ce loc lasă românul echipa spaniolă

Cosmin Contra, care a fost deja anunțat oficial ca antrenor al echipei chineze Guangzhou R&F, a terminat la egalitate ultimul său meci pe banca tehnică a echipei Getafe.

Getafe a încheiat cu scorul de 1-1 meciul etapei a XVI-a, în deplasare, cu Granada. Cordoba a deschis scorul, în minutul 40, pentru Granada, elevii lui Contra restabilind egalitate în minutul 78, prin Velasquez.

Cu acest egal Getafe a revenit pe locul 12, având un total de 17 puncte, cu 4 deasupra primului loc de la retrogradare (18).

Clubul Getafe a ajuns la o înțelegere cu Guangzhou R&F, privind mutarea lui Contra din Primera Division în fotbalul chinez. Românul va urma să câștige 6 milioane de euro în 3 ani de zile, însă și obiectivele vor fi pe măsură: câștigarea campionatului sau calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei. Guangzhou R&F ocupă locul 3 în campionatul chinez, iar principala sa rivală este Guangzhou Evergrande, liderul actual și deținătoarea ultimelor 4 campionate.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

FINS: numărul tinerilor participanți la IUF, interesați de finanțarea studiilor, a crescut anul acesta cu 30%

FINS a înregistrat anul acesta o creștere de 30% în rândul tinerilor interesați de finanțare pentru studiile în străinătate, în cadrul participării la IUF...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă