6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleContra şi-a felicitat fotbaliştii după victoria lui Getafe

Contra şi-a felicitat fotbaliştii după victoria lui Getafe

Getafe a învins Deportivo La Coruna, cu 2-1, un rezultat important pentru echipa lui Cosmin Contra care bifează a a doua victorie consecutivă în deplasare. Contra a profitat de ocazie şi şi-a lăudat jucătorii.

 “A fost cea mai bună partidă a noastră în acest sezon. Băieții au făcut un efort uriaș, ne-am pregătit foarte bine, știam că dacă o lăsăm să joace, Deportivo ne va crea multe probleme, așa că trebuie să-i felicit pe jucători”, a spus Contra.

Antrenorul a explicat și tactica pe care a ales-o înainte de disputa de pe El Riazor. “Ne-am pregătit să jucăm pe contre, pentru că avem jucători cu o viteză mare. Am suferit pe final, trebuia să încheiem meciul mult mai devreme. Ne-am creat ocazii, dar n-am înscris mai multe goluri”, a mai spus Contra, potrivit Digi Sport.

Contra este mulţumit că jucătorii au ascultat sfaturile sale şi au executat schemele exersate la antrenamente. “După 1-0, jucătorii s-au simțit foarte bine și au înțeles foarte bine cum joacă Deportivo. Nu ne-am închis. Nu e vorba că Deportivo a fost fragilă, dar noi nu i-am lăsat să joace și ne-am luptat pentru fiecare balon”, a conchis Contra.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă