12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăLifestyleCoreea de Nord, doborâtă de Olăroiu! Prima victorie a românul pe banca...

Coreea de Nord, doborâtă de Olăroiu! Prima victorie a românul pe banca Arabiei Saudite

Cosmin Olăroiu a obținut prima sa victorie ca selecționer al Arabiei Saudite, după ce a învins cu 4-1 naționala Coreei de Nord. Românul are șanse la o calificare în sferturi la Cupa Asiei pe Națiuni, după această partidă.

Selecţionata Arabiei Saudite a câștigat primele 3 puncte, în Grupa B, după ce în prima etapă pierduse cu 1-0 în fața Chinei. Victoria cu nod-coreenii a fost obținută de Hazazi '37, Al Sahlawi '52 şi '54 şi Al Abid '77, cu toate că scorul a fost deschis de adversari, în minutul 11, de Ryang Yong-Gi. Coreea a evoluat cu un om mai puțin,începând din minutul 76, când Ri Yong-Jik a comis henț în careu.

O partidă de care ar putea depinde soarta saudiților este cea de miercuri, dintre China – Uzbekistan. Cele două echipe au câte trei puncte în clasament înaintea întâlnirii directe, fiind la egalitate cu Arabia Saudită, astfel că un egal ar fi rezultatul care l-ar avantaja pe Olăroiu.

Echipa lui Cosmin Olăroiu va întâlni, în ultima etapă, Uzbekistanul, în timp ce chinezii vor juca împotriva Coreei de Nord.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă