19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCostel Gâlcă, antrenor Steaua:”Suntem dezamăgiţi”

Costel Gâlcă, antrenor Steaua:”Suntem dezamăgiţi”

Costel Gâlcă, antrenorul Stelei, este dezamăgit de rezultatul obţinut de elevii săi în Danemarca, scor 0-1 cu Aalborg. Gâlcă a precizat că dezamăgirea ar fi şi mai mare dacă echipa sa ar rata calificarea în primăvara europeană.

"Suntem dezamăgiţi. Am făcut un meci destul de bun, am avut ocazii, iar apoi a alunecat Papp şi am primit gol. În rest ne-am închis bine, dar câteodată fotbalul nu poate fi înţeles. Starea terenului nu ne-a ajutat foarte mult. Trebuie să ne gândim la viitor şi că putem câştiga meciul cu Dinamo Kiev. Pentru Aalborg va fi foarte greu în deplasare cu Rio Ave. Avem mulţi accidentaţi, aveam nevoie de Raul Rusescu. Ar fi o dezamăgire ca Steaua să nu ajungă în primăvara europeană, dar încă mai sperăm", a spus Gâlcă, potrivit Digi Sport.

Steaua a pierdut,  joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa daneză Aalborg, într-un meci din etapa a V-a a grupei J a Ligii Europa.

Enevoldsen a înscris unicul gol al partidei, în minutul 72.

În ultima etapă a grupei J, programată la 11 decembrie, la ora 22.05, Steaua va întâlni pe teren propriu echipa Dinamo Kiev şi Aalborg va juca în deplasare cu Rio Ave.

Cele mai citite

Lufthansa a evitat o grevă a salariaților chiar de Paște

Compania aeriană germană Lufthansa şi un sindicat care reprezintă personalul de la sol au anunţat miercuri că au ajuns la un acord privind salariile...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...
Ultima oră
Pe aceeași temă