21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăLifestyleCostel Gâlcă: Vom profita de faptul că Petrolul trebuie să înscrie

Costel Gâlcă: Vom profita de faptul că Petrolul trebuie să înscrie

Costel Gâlcă, antrenorul FC Steaua, a spus că echipa sa va profita, în semifinalele Cupei României, la meciul cu Petrolul, de faptul cu adversarii vor fi obligați să înscrie pentru a nu fi eliminați.

“Este un meci care cred că are o importanţă foarte mare şi pentru noi, dar şi pentru ei. Sunt două echipe foarte bune, Petrolul având jucători foarte buni. Înclin să cred că se vor marca goluri. Noi nu trebuie să speculăm acel gol pe care l-am marcat în meciul tur. Îmi doresc să avem un meci foarte bun, să ne creăm ocazii şi să înscriem mai multe goluri. Ei vor fi obligaţi să înscrie şi vom profita de acest lucru. Petrolul a recuperat doi jucători importanţi, Tamuz şi De Lucas, dar sper ca, la finalul meciului echipa care se va califica, va fi Steaua Bucureşti”, a spus Gâlcă, potrivit Mediafax.

Constantin Gâlcă speră ca la meciul de pe Arena Naţională să vină mai mulţi suporteri stelişti decât la partidele de pe stadionul din Bulevardul Ghencea. “Ne bucurăm în primul rând pentru că am găsit un gazon foarte bun şi sper ca suporterii Stelei să vină în număr cât mai mare, pentru că avem nevoie de ei. De fiecare dată când am jucat pe Arena Naţională au venit mult mai mulţi suporteri decât în Ghencea. Ăsta este adevărul. E posibil să fie mai mulţi suporteri ai Petrolului, pentru că în ultimele meciuri au venit foarte puţini suporteri stelişti”, a completat Gâlcă.

Citește și Fostul arbitru FIFA Nicolae Rainea a decedat. Reacția colegilor

Constantin Gâlcă a afirmat că o calificare în finala Cupei României ar reprezenta o şansă unică pentru el şi elevii săi de a câştiga trei trofee într-un singur sezon. “Dacă ne vom califica în finală, vom avea posibilitatea de a câştiga cele trei trofee. Pentru mine ar însemna foarte mult. Cred că şi pentru jucători, pentru că nu ştiu dacă mulţi dintre ei se vor mai întâlni cu această situaţie”, a subliniat Gâlcă.

Tehnicianul stelist a explicat că nu se va baza pe serviciile fundaşului stânga Iasmin Latovlevici, chiar dacă acesta a fost folosit în meciul amical cu Farul Constanţa de duminică. “Latovlevici nu va juca cu Petrolul în Cupă, dar e posibil să joace în următoarele meciuri, pentru că avem foarte multe şi avem nevoie de toţi. Dacă va fi nevoie, cu siguranţă vom apela la el”, a mai spus Gâlcă.

Partida Steaua – Petrolul, contând pentru returul semifinalei Cupei României – Timişoreana, se va disputa, joi, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. În tur, cele două echipe au remizat, scor 1-1.

Cele mai citite

Incendiu puternic în nordul Capitalei. 20 de persoane au fost evacuate

Un incendiu violent a izbucnit în nordul Capitalei, cartierul Aviației, la un bloc aflat în construcție. Fumul dens este vizibil de la kilometri distanță,...

Premierul spaniol Pedro Sanchez nu demisionează

Premierul spaniol Pedro Sanchez a anunțat că nu demisionează din funcția de premier. Anunțul vine după o pauză de câteva zile. Prim-ministrul spaniol Pedro...

Benzina a ajuns mai scumpă decât motorina. Cât costă un litru de combustibil la pompă

În urmă cu doar câteva luni şoferii care alimentau cu motorină plăteau per litru cu 75 de bani în plus faţă de cei care...
Ultima oră
Pe aceeași temă