10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleCostel Gâlcă este nemulţumit de jocul Stelei din prima repriză a meciului...

Costel Gâlcă este nemulţumit de jocul Stelei din prima repriză a meciului cu Aalborg

Costel Gâlcă nu este deloc mulţumit de jocul echipei sale din partea parte a întâlnirii cu danezii de la Aalborg şi mărturiseşte că debutul în grupele Ligii Europa a fost unul greu.

"A fost un meci foarte greu pentru noi. Am avut o primă repriză foarte slabă, nu am fost o echipă compactă şi nu recuperam sus. Căpitanul lor era liber tot timpul între jucătorii noştri. Cred că a fost o lipsă de coordonare, dar am rectificat-o la pauză. La cum am jucat în prima repriză, a fost foarte greu. Este foarte greu să joci fără spectatori, e o atmosferă apăsătoare. Ştiam totul despre danezi, dar când eşti cu mintea în altă parte se întâmplă asta. Fundaşii şi mijlocaşii nu se sincronizau", a spus Gâlcă.

Gâlcă  a precizat că faţă de anul trecut, echipa Stelei de acum pasează mai mult. "Am văzut că se tot vorbeşte despre Steaua de anul trecut şi Steaua de anul acesta. Echipa Stelei este diferită faţă de anul trecut, pasează mai mult. Echipa Stelei nu este lentă, este combinativă. Dacă vă uitaţi, la faza de construcţie participă 6-7 jucători", a explicat el.

Gâlcă a mai spus că nu l-a surprins faptul că în celălalt meci din grupă Dinamo Kiev a învins echipa Rio Ave cu scorul de 3-0. "Dinamo Kiev este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni şi cu un buget foarte mare. Aşa că nu mă surprinde că a bătut pe Rio Ave", a afirmat tehnicianul, potrivit Mediafax.

De partea cealaltă, antrenorul danezilor s-a declarat dezamăgit de jocul de la Bucureşti.

"Suntem foarte dezamăgiţi de meci, de cum a decurs jocul. Nu am fost pregătiţi suficient din punct de vedere fizic. Până la primul gol am jucat de la egal la egal, dar nu am fost suficient de buni la finalizare. S-a văzut lipsa de experienţă. După golurile 2 şi 3 am căzut psihic. Nu am fructificat ocaziile avute, iar Steaua a fost mai eficientă. În repriza a doua Steaua a demonstrat ce înseamnă să fii competitiv în Europa. Nu am mai trăit un asemenea meci în viaţa mea. În prima repriză am fost mulţumit parţial de joc, am crezut că vom pune probleme Stelei, dar dacă nu beneficiezi de ocaziile avute asta se întâmplă", a spus Nielsen.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de Xavi

După ce anunțase că la finalul acestui sezon va părăsi banca tehnică a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă