18.7 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăLifestyleCraiova rămâne fără stadionul promis de Olguța Vasilescu. "Poate se va construi...

Craiova rămâne fără stadionul promis de Olguța Vasilescu. “Poate se va construi la Sibiu”

Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, anunță, pe o rețea de socializare, că are de gând să nu mai construiască stadionul promis comunității pe care o conduce. Primarul declară că acum îi este frică să mai demoleze vechiul stadion.

"Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou… Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va implini… Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!", a scris Olguţa Vasilescu pe contul său de Facebook.

Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, declarase că partida de la începutul lunii decembrie, cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României – Timişoreana, va fi ultima care se va mai disputa pe Stadionul Ion Oblemenco, înainte ca acesta să fie demolat.

În locul actualului stadion, la Craiova urma să fie construită o nouă arenă, ultramodernă, ale cărei costuri se ridicau la 55 de milioane de euro, fiind finanţată în proporţie de 90 la sută de MDRAP şi 10 la sută de Primăria Municipiului Craiova.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale, după ce obţinut, în turul al doilea, 54,50% din voturi, conform datelor centralizate de BEC.

Cele mai citite

Studiu. Românii își propun să arunce mai puțină mâncare

Șapte din zece români își propun să arunce mai puțină mâncare la gunoi, relevă cel mai recent studiu realizat de Reveal Marketing Research în...

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...
Ultima oră
Pe aceeași temă