19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleCraiova se pregătește cu Mircea Lucescu

Craiova se pregătește cu Mircea Lucescu

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova va juca meciuri amicale împotriva lui Red Bull Salzburg, campioana Austriei, şi a lui Zenit Sankt Petersburg, formaţia rusă antrenată de Mircea Lucescu, în cadrul unui stagiu de pregătire din Austria, informează site-ul clubului. 

În perioada 20 iunie – 8 iulie, jucătorii Universităţii Craiova vor efectua un stagiu de pregătire centralizat în Austria. Pe lângă antrenamente, alb-albaştrii vor disputa o serie de jocuri de verificare. Două dintre amicale au fost deja stabilite. Pe 26 iunie, CS Universitatea Craiova o va întâlni Red Bull Salzburg, campioana Austriei, iar pe 30 iunie va primi replica lui Zenit St. Petersburg, echipa care a încheiat pe podium campionatul Rusiei şi a fost preluată în această vară de Mircea Lucescu. 

Alb-albaştrii vor continua pregătirile pe plan local până la finalul săptămânii, iar de luni vor începe cantonamentul în Austria. 

Optimism moderat

Cei 20 dintre componenţi ai lotului alb-albastru care au făcut vizita medicală sunt:  Bancu, Băluţă, Burlacu, Ciocoteală, Dumitraş, Hergheligiu, Ivan, Petre, Mateiu, Măzărache, L. Po­pescu, Popov, Straton, Vătă­je­lu,  A. Vlad,  Hreniuc, Surugiu, Vlădoiu, Manea, Screciu. 

Alexandru Băluţă crede într-o cla­sare mai bună decât în sezonul 2015-2016, sub comanda antrenorului Gheorghe Mulţescu.  „Ne aşteaptă un sezon foarte greu, dar trebuie să ne pregătim din ce în ce mai bine, să fim mai atenţi şi mai concentraţi şi sunt convins că vom termina campionatul mai sus. Acum începem de la zero, iar cu ajutorul domnului Mulţescu şi al noului staff îmi doresc să reuşim mai mult faţă de campionatul precedent. În perioada de pregătire vom întâlni Zenit St. Petersburg, un nume în fotbalul european. Va trebui să fim relaxaţi, să jucăm cu entuziasm, pentru că nu avem decât de câştigat din astfel de partide“, a afirmat Băluţă. 

În următoarele zile se vor alătura lotului alb-albastru şi ceilalţi jucători străini ai echipei.   

Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă