14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleCristi Chivu, invitat special la Sky Sport, în timpul derbiului AC Milan...

Cristi Chivu, invitat special la Sky Sport, în timpul derbiului AC Milan – Inter

Fostul fotbalist Cristian Chivu a fost invitatul special al postului tv italian Sky Sport pentru a comenta în direct derbiul dintre AC Milan – Internazionale Milano. Românul a declarat la final că scorul de 1-1 i s-a părut a fi cel corect.

"Ambele apărări au avut probleme. Inter în ultimii ani a jucat cu o apărare formată din trei fotbalişti şi nu este uşor să treci de la o zi la alta la o apărare cu patru jucători. Consider că rezultatul este corect. Inter a reuşit să revină în repriza a doua şi pentru că Milan părea să se mulţumească cu 1-0. Însă într-un derbi nu poţi să te plafonezi şi cei de la Inter au profitat de asta", a declarat Chivu pentru Sky Sport, citat de Mediafax.

Ănaintea meciului Chivu s-a declarat emoţionat de faptul că urma să analizeze derbiul. "Sunt foarte emoţionat. Este prima dată când comentez. Derbiul este un meci important, special. Antrenorul Roberto Mancini ştie să gestioneze situaţiile precum cea în care se află acum Inter. Aduce entuziasm şi va obţine rezultate", a mai spus fostul internaţional român.

Echipa AC Milan a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formaţia Internazionale Milano, într-un meci din etapa a XII-a a campionatului italian.

Cristian Chivu a evoluat în nu mai puțin de 7 sezoane pentru Inter Milan, dar și alte 4 ediții de campionat pentru AS Roma, fiind jucătorul român cu cea mai mare experiență din Serie A.

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă